Bezieling werkt


Inspiratiebijeenkomst

Graag zijn en blijven wij in contact met mensen die, net als wij, bezieling in hun werk, team en organisatie willen brengen. Daarom organiseren we vanuit ITIP Ontwikkeling & Advies en onze Loopbaankring een jaarlijks terugkerende inspiratiebijeenkomst (middag en avond) voor ‘bezielde werkers’.

Deze bijeenkomst is bedoeld voor mensen die hun werk met liefde doen, die inzetten wat ze in huis hebben, klein of groot, die inspirerend zijn en zo hun werk en werkomgeving tot leven brengen. Mensen ook, die net zoals wij beseffen dat ze dat niet alleen kunnen doen, daar anderen bij nodig hebben. Om van gedachten te wisselen, ervaringen te delen, en elkaar met inspiratie te voeden.

Naast de deelnemers aan de regionale ‘Bezieling werkt’-groepen, een initiatief waarmee wij enige jaren geleden zijn begonnen, zijn ook alumni en andere geïnteresseerden van harte welkom.

We bieden een gevarieerd en inspirerend programma. Een aantal boeiende sprekers vanuit verschillende (maatschappelijke) organisaties zal iets vertellen over hoe zij bezieling in hun werk en organisatie vormgeven. Dit jaar zijn dat:

Barbara Barend van Helden magazine over haar passie voor de mens achter de sportman/vrouw en hoe zij in haar team het vuur gaande probeert te houden.
Stijn Arts van Gemeente Utrecht over de bezielende beweging die hij probeert te faciliteren binnen de gemeente.
Els Keet van Stichting ‘Ervaring Die Staat’ over hoe zij aan de onderkant van de Eindhovense samenleving mensen weer bij hun kracht probeert te brengen.

Verder kun je deelnemen aan een workshop rondom de 8 bronnen van groei en ontwikkeling waar wij in organisaties veel mee werken: bezieling, vertrouwen, leiderschap en kringbewustzijn, waarachtigheid en mededogen, zelfonderzoek en verantwoordelijkheid. Ook is er ruimte voor ontmoeting en kun je je aansluiten bij bestaande of nieuw te vormen regionale ‘Bezieling werkt’-groepen.

Datum: woensdag 23 september, Akoesticum te Ede

PROGRAMMA:

14.30 – 15.00 Ontvangst

15.00 – 16.00 Opening en twee lezingen

16.15 – 17.30 Workshop ronde

17.30 – 18.00 Snack

18.00 – 19.00 Lezing gevolgd door een uitleiding van Hans Wopereis.

19.00 – 20.00 Soep en brood, ontmoeting

De bijeenkomst bieden we je aan voor de kostprijs van de praktische organisatie.

 

Startdatum


Het ITIP is aangesloten bij CRKBO, alle opleidingen zijn btw-vrij.

ITIP is initiatiefnemer van bezinningstochten.nl

ITIP school voor leven en werk
Marspoortstraat 16
7201 JC Zutphen
telefoon: 0575 - 510 850
e-mail: info@itip.nl
KvK: 11 03 32 79
NL75 TRIO 0379 6845 27

Openingstijden
maandag - donderdag 09.00 - 16.00
vrijdag 09.00 - 13.00

Ontvang jaarlijks het gratis ITIP Magazine