Bezieling werkt workshopdag


Leidinggeven vanuit de acht bronnen van groei en ontwikkeling

Het geheim van een succesvol samenwerkingsverband ligt wat ons betreft in de bezielde cultuur die mensen met elkaar hebben opgebouwd. In een bezielde organisatie vinden medewerkers elkaar in wat hen drijft en motiveert, en worden producten en diensten geleverd die voor de klant net dat verschil uitmaken waar hij op hoopt.

Maar hoe schep je zo’n cultuur in jouw team en organisatie? Hoe ga je om met de oude, dikwijls vastgeroeste patronen die zich in iedere cultuur gevestigd hebben en de energie van bezieling juist onderuithalen?

In deze workshop onderzoeken wij de acht bronnen van groei en ontwikkeling die je kan inzetten om bezieling tot beginpunt te maken van de cultuur in je team en organisatie. We gaan zien welke impact deze bronnen kunnen hebben op jou en jouw team, welke al ontwikkeld zijn en welke nog aangeboord kunnen worden. Bij elke bron reiken wij je, naast inspiratie, ook praktische handvaten aan waarmee jij je leiderschap kunt versterken en je mensen kunt motiveren en stimuleren in hun leiderschap.


Startdatum


Het ITIP is aangesloten bij CRKBO, alle opleidingen zijn btw-vrij.

De opleidingen van het ITIP voldoen aan de eisen van het NRTO keurmerk.

ITIP is initiatiefnemer van bezinningstochten.nl

ITIP school voor leven en werk
Marspoortstraat 16
7201 JC Zutphen
telefoon: 0575 - 510 850
e-mail: info@itip.nl
KvK: 11 03 32 79
NL75 TRIO 0379 6845 27

Openingstijden
maandag - donderdag 09.00 - 16.00
vrijdag 09.00 - 13.00

Ontvang jaarlijks het gratis ITIP Magazine