Bezieling werkt


Acht bronnen van groei en ontwikkeling in organisaties

We leven in een overgangstijd, waarin het traditionele hiërarchische organisatiemodel onder druk staat. Meer dan 1,2 miljoen mensen werken liever als zzp-er dan zich te moeten voegen in de systemen en cultuur van een organisatie. Tegelijkertijd bezwijken steeds meer medewerkers, zowel fysiek als geestelijk, onder toenemende werkdruk en een gebrek aan motivatie. Hoe dit te keren?

Het meest krachtige antwoord hierop kun je samenvatten in een enkel begrip: bezieling. Dat is wat jou als mens ten diepste drijft in het werk wat je doet. Als mensen daarmee in contact worden gebracht en elkaar daarin vinden, zullen ze vanzelf dat ‘extra’ geven, wat het verschil maakt. Dan gaat de samenwerking weer plezier en vervulling geven.

In deze lezing vertel ik over de acht universele waarden die je kan inzetten om bezieling weer tot beginpunt te maken van de cultuur in je team en organisatie. Met deze acht bronnen krijg je concrete handvaten aangeboden waarmee je organisatie zich tot een betekenisvolle plek kan ontwikkelen, waar ieders leiderschap wordt aangesproken.


Startdatum


Het ITIP is aangesloten bij CRKBO, alle opleidingen zijn btw-vrij.

De opleidingen van het ITIP voldoen aan de eisen van het NRTO keurmerk.

ITIP is initiatiefnemer van bezinningstochten.nl

ITIP school voor leven en werk
Marspoortstraat 16
7201 JC Zutphen
telefoon: 0575 - 510 850
e-mail: info@itip.nl
KvK: 11 03 32 79
NL75 TRIO 0379 6845 27

Openingstijden
maandag - donderdag 09.00 - 16.00
vrijdag 09.00 - 13.00

Ontvang jaarlijks het gratis ITIP Magazine