Coachen met hart en ziel


Inspiratiedag voor coaches, trainers, therapeuten

Als coach blijf je altijd bezig om je vakmanschap te verrijken en verdiepen. Soms komt er een punt waarop je merkt dat bekende methodes en technieken niet meer voldoen. Je zou wel een stap verder en dieper willen gaan, om op een wezenlijker niveau met je coachees te kunnen werken, maar hoe doet je dat?

Het is spannend om bestaande kaders los te laten en iets diepers in te zetten. Vaak komt die behoefte wanneer je zelf gegroeid bent. Je bent bewust of onbewust in een nieuwe fase gekomen, als mens, en dus ook als coach. Hoe geef je daar uitdrukking aan in je werk?

Ervaar de kracht van De ITIP-coach methode

Voor coaches die toe zijn aan een volgende stap in hun vakmanschap organiseren we de inspiratiedag Coachen met hart en ziel. In één dag ervaar je de krachtige werking van de ITIP-coach methode. We laten je kennismaken met onze 4 hoofdpijlers in het werken met mensen: Mindfulness, Lichaamswerk, Systemisch werk en Dromen. En we nemen je mee in de essentie van onze manier van werken: het contact maken van ziel tot ziel.
Deze dag is een goede manier om kennis te maken met ons en onze manier van werken.

Je zult ervaren hoeveel ontspanning en creativiteit deze manier van werken je brengt! Coachen met hart en ziel ligt dichterbij dan je denkt.

De begeleiders zijn: Marga Brinkhof & Kai von Rosenberg.
Marga Brinkhof werkt meer dan 40 jaar met mensen. Binnen het ITIP is zij teamleider van de ITIP Coach opleiding Instrument voor hulp en begeleidt zij sinds 2008 groepen op het gebied van persoonlijke en professionele ontwikkeling. Ze heeft een brede opleidingsachtergrond en volgde naast diverse ITIP opleidingen ook de postacademische opleiding voor Mindfulness Trainers en Opleiding Systemische Werk.

Kai von Rosenberg is coach, trainer en musicus. Zijn manier van werken is gebaseerd op vier pijlers: lichaamswerk, mindfulness, dromen en systemisch werk. Vanuit zijn achtergrond als improviserend musicus werkt Kai daarnaast graag met werkvormen rondom muziek & stem. Kai is begeleider van de ITIP Coach Opleiding Instrument voor Hulp.

Ook interessant: https://itip.nl/toeschouwer-of-deelnemer-wat-voor-hulpverlener-wil-jij-zijn/


Startdatum


Het ITIP is aangesloten bij CRKBO, alle opleidingen zijn btw-vrij.

De opleidingen van het ITIP voldoen aan de eisen van het NRTO keurmerk.

ITIP is initiatiefnemer van bezinningstochten.nl

ITIP school voor leven en werk
Marspoortstraat 16
7201 JC Zutphen
telefoon: 0575 - 510 850
e-mail: info@itip.nl
KvK: 11 03 32 79
NL75 TRIO 0379 6845 27

Openingstijden
maandag - donderdag 09.00 - 16.00
vrijdag 09.00 - 13.00

Ontvang jaarlijks het gratis ITIP Magazine