Energetische APK 2020


Hernieuw je energie

In het van top tot teen bewegen van je lijf, kun je je eigen energie en trilling weer ten volle ervaren. Spanning loslaten, stem geven, aarden en weer eens lekker in je kracht staan. Je zult ondervinden hoe heerlijk het is om deze energie weer vrijelijk te laten stromen en bewust te voelen waar jij je vrij beweegt en waar niet.

Kom in beweging en herinner wie je bent!

Een ieder die ooit met energetisch werk is begonnen, weet dat dit onderhoud vraagt. In de waan van de dag verliezen we al snel het contact met ons lichaam. Ons hoofd neemt de overhand. Hierdoor missen we belangrijke signalen die ons vertellen hoe het met ons gaat en wat we nodig hebben. Dit heeft invloed op vele gebieden van ons leven, zoals het ervaren en aangeven van onze grenzen en het contact met de mensen om ons heen. We zijn dan minder trouw aan onszelf.

Om ons lichaam en wat het ons zegt weer in herinnering te brengen, bieden we in het najaar een verfrissend energetisch onderhoud aan. Dit gebeurt in een feest der herkenning van het rijke palet dat energetisch werk ons biedt en waarin we onszelf voluit kunnen verfrissen en opladen. Op deze dag putten we uit het rijke arsenaal van oefeningen uit de (bio-) energetica en de leer van de chakra’s. Oefeningen volgen elkaar organisch en spelenderwijs op.

Startdatum


Het ITIP is aangesloten bij CRKBO, alle opleidingen zijn btw-vrij.

De opleidingen van het ITIP voldoen aan de eisen van het NRTO keurmerk.

ITIP is initiatiefnemer van bezinningstochten.nl

ITIP school voor leven en werk
Marspoortstraat 16
7201 JC Zutphen
telefoon: 0575 - 510 850
e-mail: info@itip.nl
KvK: 11 03 32 79
NL75 TRIO 0379 6845 27

Openingstijden
maandag - donderdag 09.00 - 16.00
vrijdag 09.00 - 13.00

Ontvang jaarlijks het gratis ITIP Magazine