• 15.148 deelnemers gingen voor het ITIP
  • 37 jaar ervaring
  • Gecertificeerd vakopleider van coaches
  • CRKBO erkend
  • gemiddelde waardering 8,6

Kwetsbaarheid als kracht

podcast

Kwetsbaarheid als kracht


Dit schrap zetten en onderdrukken kost veel energie. Contact met de buitenwereld wordt afstandelijker, onpersoonlijker, oppervlakkiger. Jij verhardt en daarmee je omgeving ook.

Achter onze zelfverzekerde houding schuilt kwetsbaarheid. Als deze aan het licht komt, gaat er een diepgaande kracht van uit. Het ontwapent ook de ander en leidt tot meer vertrouwen en verbinding. Kwetsbaarheid laten zien, maakt je tot een sterker mens.

Je kwetsbaar opstellen lijkt een zwaktebod. Gevoelens tonen, je zachte kant laten zien brengt risico’s met zich mee. Het kan al lastig zijn om hierover eerlijk te zijn ten opzichte van jezelf. Daarnaast is er de angst dat de ander je niet begrijpt of dat je erop gepakt zult worden. En daarom doen we ons liever sterk voor.

Dit schrap zetten en onderdrukken kost veel energie. Contact met de buitenwereld wordt afstandelijker, onpersoonlijker, oppervlakkiger. Jij verhardt, en daarmee je omgeving ook.

Achter onze zelfverzekerde houding, schuilt kwetsbaarheid. Als deze aan het licht komt, gaat er een diepgaande kracht van uit. Het ontwapent ook de ander en leidt tot meer vertrouwen en verbinding. Kwetsbaarheid laten zien maakt je tot een sterker mens.

Heb je interesse, meld je dan aan, je ontvangt dan GRATIS een podcast (t.w.v. €15) over dit thema per e-mail. De podcast is beschikbaar vanaf de dag van de lezing.

Online lezing door
Herma Meulenkamp

Herma Meulenkamp

Prijs
€ 0,00

Er is nog geen startdatum bekend.

Je ontvangt de podcast gratis per e-mail zodra deze beschikbaar is

Vrijwillige bijdrage is heel welkom


We zitten in een ingrijpende ontregelende tijd. We kunnen niet inschatten hoe lang dit zal duren. In deze onzekerheid gebeurt er niet alleen van alles om ons heen, maar ook binnen in ons. Te midden van dit alles vinden we het fijn om vanuit het ITIP iets te kunnen bieden.

Daarom werkt ons team er hard aan om waar mogelijk onze lezingen online aan te bieden, gratis of tegen een lager tarief.

Mocht je een vrijwillige bijdrage willen geven, dan zijn we daar blij mee.

Bedrag

Sorry, er zijn geen ervaringen gevonden.

Het ITIP is aangesloten bij CRKBO, alle opleidingen zijn btw-vrij.

De opleidingen van het ITIP voldoen aan de eisen van het NRTO keurmerk.

ITIP is initiatiefnemer van bezinningstochten.nl

ITIP school voor leven en werk
Marspoortstraat 16
7201 JC Zutphen
telefoon: 0575 - 510 850
e-mail: info@itip.nl
KvK: 11 03 32 79
NL75 TRIO 0379 6845 27

Openingstijden
maandag - donderdag 09.00 - 16.00
vrijdag 09.00 - 13.00

Ontvang jaarlijks het gratis ITIP Magazine