• 14.251 deelnemers gingen voor het ITIP
  • 35 jaar ervaring
  • Gecertificeerd vakopleider van coaches
  • CRKBO erkend
  • gemiddelde waardering 8,6

Een boeddhistisch antwoord op piekeren en tobben

Online lezing

Een boeddhistisch antwoord op piekeren en tobben


Piekeren en tobben, wat kunnen we er druk mee zijn en wat kan het belastend zijn. Een doorgaande stroom aan gedachten, grote en kleine zorgen, nare herinneringen, to do lijsten, beren op de weg, lastige vraagstukken. De grote vraag bij piekeren is: hoe kom ik ervan af? Vaak weten we dat het geen nut heeft, dat het averechts werkt op onze productiviteit en dat we er zelfs actief stress van ondervinden, en toch doen we het steeds weer. Wat te doen? Bij piekeren word je beheerst door je gedachten, die in staat zijn je angsten en onzekerheden te voeden. Hierdoor ben je geneigd weg te schieten in de toekomst of het verleden. De remedie is: aanwezig raken in het hier en nu. Totale aanwezigheid brengt je in een ontspannen wakkere staat van zijn, met een helder bewustzijn. De dingen worden teruggebracht in de juiste proportie, tot de essentie. En dan weet je wat je te doen staat.

Graag vertel ik op deze lezing hoe je contact kunt krijgen met deze boeddhistische heldere staat van aanwezigheid. En hoe je meester kunt worden over je piekergedachten en tobgevoelens, met behulp van een aantal praktische tips.

Ivm de huidige maatregelen wordt de fysieke lezing geannuleerd. Heb je wel interesse, meld je dan alsnog aan, je ontvangt dan GRATIS een podcast (t.w.v. €6,95) over dit thema per e-mail. De podcast is beschikbaar vanaf de dag van de lezing.

Online lezing door
Marthe van der Noordaa

Podcast Marthe van der Noordaa

Prijs
€ 0,00

Er is nog geen startdatum bekend.

Je ontvangt de podcast gratis per e-mail zodra hij klaar is.

Vrijwillige bijdrage is heel welkom


We zitten in een indrukwekkende onregelende tijd. We kunnen niet inschatten hoe lang dit zal duren. In deze onzekerheid gebeurt er niet alleen van alles om ons heen, maar ook binnen in ons. Te midden van dit alles vinden we het fijn om vanuit het ITIP iets te kunnen bieden.

Daarom werkt ons team er hard aan om waar mogelijk onze lezingen en groepen online aan te bieden, gratis of tegen een lager tarief.

Mocht je een vrijwillige bijdrage willen geven, dan zijn we daar blij mee.

Naam

Bedrag €*Sorry, er zijn geen ervaringen gevonden.

Het ITIP is aangesloten bij CRKBO, alle opleidingen zijn btw-vrij.

ITIP is initiatiefnemer van bezinningstochten.nl

ITIP school voor leven en werk
Marspoortstraat 16
7201 JC Zutphen
telefoon: 0575 - 510 850
e-mail: info@itip.nl
KvK: 11 03 32 79
NL75 TRIO 0379 6845 27

Openingstijden
maandag - donderdag 09.00 - 16.00
vrijdag 09.00 - 13.00

Ontvang jaarlijks het gratis ITIP Magazine