Reset je werk!


Nieuw perspectief

Heb je het gevoel dat er op werkvlak meer in je zit dan er nu uitkomt? Doe je wat écht bij je past? Of twijfel je welke volgende stap je wil zetten? Daar kun je deze zomer iets aan doen! Gebruik de luwte van de zomermaanden om je werksituatie in alle rust tegen het licht te houden.

Wanneer je (sluimerende) ontevredenheid ervaart in je werk, dan is dat een signaal dat je behoeften veranderd zijn. Vaak hopen we dat vakantie of juist een nieuw project ons straks wel weer energie zal geven. Maar wanneer na enige weken het nieuwe er af is en vaste routines het overnemen, begint toch weer dat knagende gevoel: zit ik hier nou op de goede plek?

Tijdens deze workshop helpen we je om de balans op te maken van je huidige situatie. Waar ben je blij mee in je werk en waarmee niet (meer)? En wat heb je nodig om weer energiek en levendig te zijn in je werk? In twee dagen ontwikkel je een nieuw perspectief op wat jij komt brengen en waar jij in werk naartoe wilt.

Praktische Informatie:
maandag 28 augustus: van 10.00 – 17.00 uur
dinsdag 29 augustus: van 10.00 – 17.00 uur
de dagen zijn niet los van elkaar te volgen
Maximum aantal deelnemers: 12

Combinatie met individuele loopbaancoaching? Je wilt liever vandaag dan morgen weten wat je volgende stap wordt. Dit traject sluit goed aan bij een individueel loopbaantraject. Wil je deze zomer nog starten, dat kan.
Bel gerust even naar ons kantoor voor een beschikbare loopbaanbegeleider bij jou in de buurt (0575 – 510 850).

Waarom het ITIP?
Het ITIP heeft 38 jaar ervaring in het begeleiden en coachen van mensen en organisaties. Deelnemers van onze workshops zijn vaak verrast hoe ze in relatief korte tijd tot de kern kunnen komen. In onze manier van werken geven we zowel aandacht aan het mentale proces, als aan het gevoelsniveau. We werken met een betrokken en bevlogen team van professionele en ervaren begeleiders. Onze werkvormen (spel, meditatie en energetische oefeningen) helpen je om je bewustzijn te verdiepen. Hierdoor kun je werkelijk zicht krijgen op nieuwe mogelijkheden. Jaarlijks doen er meer dan 550 mensen mee aan onze opleidingen. En voor het overgrote deel van onze deelnemers betekent ‘Het ITIP’ een ommekeer in hun leven.

Startdatum


Het ITIP is aangesloten bij CRKBO, alle opleidingen zijn btw-vrij.

De opleidingen van het ITIP voldoen aan de eisen van het NRTO keurmerk.

ITIP is initiatiefnemer van bezinningstochten.nl

ITIP school voor leven en werk
Marspoortstraat 16
7201 JC Zutphen
telefoon: 0575 - 510 850
e-mail: info@itip.nl
KvK: 11 03 32 79
NL75 TRIO 0379 6845 27

Openingstijden
maandag - donderdag 09.00 - 16.00
vrijdag 09.00 - 13.00

Ontvang jaarlijks het gratis ITIP Magazine