Uit je hoofd in je gevoel


workshopdag

Voor veel mensen is denken hun grootste kracht en keuzes maken vanuit hun hoofd heel vertrouwd. Tegelijkertijd is het ook hun grootste valkuil.
Vaak zijn we ons niet eens bewust dat we zo mentaal bezig zijn, tot we geconfronteerd worden met verlies, frustratie, onzekerheid, overspannenheid of iets anders dat ons echt raakt. Dan kan er vanuit het niets ineens een golf van gevoel loskomen. En dan?

In contact staan met je gevoel heeft vele voordelen: het maakt je benaderbaar, mensen zien en begrijpen je beter en het verdiept de verbinding met je omgeving. Wanneer we ons gevoel vergeten raken we een diepere verbinding kwijt, met de ander, maar vooral ook met onszelf.

Hoe komt het toch dat je ergens wel weet dat je gevoelsleven aandacht nodig heeft, maar dat je dat ook steeds weer negeert of vergeet? En hoe kun je dit concreet doen: contact maken met je gevoel? Tijdens deze workshopdag onderzoeken we jouw antwoord op deze vragen. Aan de hand van toegankelijke oefeningen leer je wat jij nodig hebt om beter te leren luisteren naar je gevoel.

Startdatum


Het ITIP is aangesloten bij CRKBO, alle opleidingen zijn btw-vrij.

De opleidingen van het ITIP voldoen aan de eisen van het NRTO keurmerk.

ITIP is initiatiefnemer van bezinningstochten.nl

ITIP school voor leven en werk
Marspoortstraat 16
7201 JC Zutphen
telefoon: 0575 - 510 850
e-mail: info@itip.nl
KvK: 11 03 32 79
NL75 TRIO 0379 6845 27

Openingstijden
maandag - donderdag 09.00 - 16.00
vrijdag 09.00 - 13.00

Ontvang jaarlijks het gratis ITIP Magazine