Vijf sleutels van bezielend leiderschap


Lezing

Geen onderwerp waar in de managementliteratuur zoveel over geschreven wordt als de vraag: wat maakt iemand tot een goed leider? Dat is niet voor niets. We leven in een tijd waarin we met zoveel uitdagingen geconfronteerd worden, dat de behoefte aan mensen die met overtuiging het voortouw nemen bijzonder groot is.

Zoekend naar antwoord op deze vraag, ben ik te rade gegaan bij de eerste leiders van de mensheid: de aartsvaderen Abraham, Isaac, Jacob, Jozef en Mozes. En ontdekte ik dat zij vijf inspirerende sleutels vertegenwoordigen tot wat bezielend leiderschap van ons vraagt. Zij geven zicht op hoe je kunt voorgaan in het betreden van onbekend gebied en je kunt toevertrouwen daaraan. Hoe je leert onthechten van je angsten en begeerten en om kunt gaan met je schaduw. En ook hoe je betekenis kunt geven aan je lot.

Tijdens deze lezing vertel ik graag over deze vijf sleutels en ook over het gaan voor de gedroomde, bezielende belofte van de toekomst. Een inspirerende lezing niet alleen voor mensen in leidinggevende posities, maar voor iedereen die het verschil wenst te maken in zijn (werk)omgeving.


Startdatum


Het ITIP is aangesloten bij CRKBO, alle opleidingen zijn btw-vrij.

De opleidingen van het ITIP voldoen aan de eisen van het NRTO keurmerk.

ITIP is initiatiefnemer van bezinningstochten.nl

ITIP school voor leven en werk
Marspoortstraat 16
7201 JC Zutphen
telefoon: 0575 - 510 850
e-mail: info@itip.nl
KvK: 11 03 32 79
NL75 TRIO 0379 6845 27

Openingstijden
maandag - donderdag 09.00 - 16.00
vrijdag 09.00 - 13.00

Ontvang jaarlijks het gratis ITIP Magazine