Werken met de ziel


Kennismakingsdag voor trainers, coaches therapeuten

Begeleiden volgens de ITIP-coach methode

Veel coaches varen op de vakkennis en methodes die ze geleerd hebben. Maar als het daarbij blijft, kan het oppervlakkig en voorspelbaar worden. Uit de praktijk blijkt dat het minder beklijft en op langere termijn niet bestendigt. Werkelijke diepgang en persoonlijke creativiteit worden gemist. Dat frustreert en geeft een knagende onrust. Breng je mensen nou wel werkelijk verder?

De ITIP-coach methode gaat uit van twee kernwaardes: aan de ene kant dat je vakkennis op orde is en rijk aan methodes en creatieve invalshoeken. Aan de andere kant dat je in staat bent om het directe contact aan te gaan met je client en juist het ‘niet weten’ durft toe te laten. Dan dient zich iets aan wat op voorhand niet te bedenken valt. Dat is spannend maar ook zeer bevredigend, er komt ruimte voor intuïtie en diepgang. ‘Werken met de ziel’, noemen we dat.

Wanneer je op dit zielsniveau in contact wilt zijn met cliënten heb je meer nodig. Door jezelf in de diepte te kennen vergroot je jouw eigenheid en innerlijk weten en daarmee je vermogen om ook de ander in de diepte te begeleiden.

Ervaar de kracht van De ITIP-coach methode
Sinds 1997 onderrichten wij jaarlijks in ons aanbod Instrument voor hulp een selecte groep coaches in de essentie van onze manier van werken; het contact maken van ziel tot ziel. Wij helpen hen verder te gaan dan het mentale niveau, zodat je leert begeleiden vanuit je intuïtie, je lichaam en je gevoel.

In deze kennismakingsworkshop ‘Werken met de ziel’ nemen we je mee in onze 4 hoofdpijlers uit onze opleidingen: Mindfulness, Lichaamswerk, Systemisch werk en Dromen. Zo ervaar je in één dag de krachtige werking van de ITIP-coach methode.

Deze kennismakingsdag is bedoeld voor coaches en trainers die belangstelling hebben voor onze manier van werken en overwegen om de ITIP Coach opleiding Instrument voor hulp te volgen. Ben je beginnend coach en wil je onderzoeken of onze werkwijze en opleiding daarin ondersteunend kan zijn, dan ben je ook van harte welkom.

Wanneer je je inschrijft voor onze opleiding Instrument voor hulp, worden de kosten van deze dag in mindering gebracht op de opleidingskosten.

 


Startdatum


Het ITIP is aangesloten bij CRKBO, alle opleidingen zijn btw-vrij.

De opleidingen van het ITIP voldoen aan de eisen van het NRTO keurmerk.

ITIP is initiatiefnemer van bezinningstochten.nl

ITIP school voor leven en werk
Marspoortstraat 16
7201 JC Zutphen
telefoon: 0575 - 510 850
e-mail: info@itip.nl
KvK: 11 03 32 79
NL75 TRIO 0379 6845 27

Openingstijden
maandag - donderdag 09.00 - 16.00
vrijdag 09.00 - 13.00

Ontvang jaarlijks het gratis ITIP Magazine