Actuele informatie over het coronavirusIn verband met de ontwikkelingen rondom het coronavirus en de vele mensen die elkaar bij het ITIP ontmoeten, vinden we het belangrijk om onze deelnemers te informeren over hoe wij hiermee omgaan. Wat betekent dit voor je bezoek aan onze activiteiten? Op deze pagina houden we je op de hoogte.

Wat betekent dit voor het ITIP?
We gaan uit van de richtlijnen van het RIVM als het gaat om wat wij als ITIP wel en niet kunnen aanbieden. Tot 1 juni zullen al onze groepen en activiteiten geen doorgang kunnen vinden.  Waar mogelijk proberen we in deze periode alternatieven aan te bieden, soms ook online. Mocht dit een van de activiteiten betreffen waar jij je op ingeschreven hebt, dan krijg je hierover persoonlijk bericht van ons kantoor.

Het is wel mogelijk om je in te schrijven voor bijeenkomsten die vanaf juni gepland staan (je bent niet gebonden aan directe betaling). Ook intakegesprekken voor opleidingen gaan de komende weken gewoon door, telefonisch of via Zoom. Ook daar kun je je nog steeds voor inschrijven.

Uiteraard houden wij de ontwikkelingen omtrent het coronavirus nauwlettend in de gaten. Mochten de richtlijnen van het RIVM veranderen, dan zullen wij die opvolgen en passen we deze pagina aan.

Bericht namens ons team van begeleiders en medewerkers
Natuurlijk heeft de situatie op iedereen in de samenleving impact, geeft dat onzekerheid en weten we niet waar we aan toe zijn. Het is lastig om zo overgeleverd te zijn aan grote krachten buiten ons. Er is overal spanning en grote onrust. Maar laten we niet in de overleving schieten en vergeten wie we zijn. Juist in dit soort tijden kunnen we het verschil maken met de geestelijke training en ontwikkeling die wij bij ons dragen. Erken de angst maar zoek het vertrouwen, wees een licht, creëer geen onnodige onrust in jezelf en laat je niet overmeesteren door doemgedachten. Zorg vooral dat je creatief blijft en op zoek gaat naar het positieve wat zo’n tijd als deze je kan brengen.

Mocht je mooie, opbeurende gedachtes krijgen, goede tips, inspirerende momenten, draag die dan uit naar elkaar, bericht erover op de sociale media of probeer er op wat voor een manier dan ook expressie aan te geven. Help anderen om vertrouwen te houden en open te blijven staan. Heb oog voor elkaar. Dat is onze opgave en functie in deze tijd. Wie weet wat voor moois er op deze manier uit deze crisis voor jou en voor ons allemaal kan voortkomen.

 E-mail adres wordt niet zichtbaar bij je reactie

Inschrijven blog

Het ITIP is aangesloten bij CRKBO, alle opleidingen zijn btw-vrij.

ITIP is initiatiefnemer van bezinningstochten.nl

ITIP school voor leven en werk
Marspoortstraat 16
7201 JC Zutphen
telefoon: 0575 - 510 850
e-mail: info@itip.nl
KvK: 11 03 32 79
NL75 TRIO 0379 6845 27

Openingstijden
maandag - donderdag 09.00 - 16.00
vrijdag 09.00 - 13.00

Ontvang jaarlijks het gratis ITIP Magazine