UpdateIn verband met de ontwikkelingen rondom het coronavirus vinden we het belangrijk om je te informeren over hoe wij hiermee omgaan. Wat betekent dit voor je bezoek aan onze activiteiten? Op deze pagina houden we je op de hoogte.

We krijgen veel telefoontjes en berichtjes van jullie om ons te steunen en met vragen wanneer een activiteit weer plaatsvindt. Vanaf 1 juni kunnen onze activiteiten weer doorgang  vinden. We hebben heel veel zin je (weer) te ontmoeten.

We realiseren ons zeer, dat wanneer we elkaar weer ontmoeten in groepsverband, iedereen zich veilig moet kunnen voelen. Wij doen er alles aan  om ervoor te zorgen dat dit mogelijk is. Uiteraard volgen we de richtlijnen van het RIVM en ook het protocol van het NRTO. En we doen meer  voor de zekerheid. Zo kan je persoonlijke ontwikkeling doorgang vinden, zeker in deze tijd.

Wat gaan we doen?

Voor de bestaande groepen in juni en juli
Op dit moment hebben we de volgende afspraken;

  • Met de accommodaties hebben we heldere afspraken gemaakt wat betreft hygiëne, 1,5 meter afstand houden, looproutes en pauzemomenten.
  • Voor wat betreft de overnachtingen bieden we 1-persoons kamers aan. Daarnaast bieden we de optie om een tentje mee te nemen voor wie daar de voorkeur aan geeft of om thuis te slapen. In overleg met de deelnemers zullen we hierover tot oplossingen komen.
  • We reserveren voor al onze groepen grote zalen, er zal veel meer ruimte zijn.
  • De grotere groepen worden in tweeën gesplitst. We werken in subgroepen of we werken in shifts, zodat samenzijn in de groep en het gezamenlijk gebruik maken van de maaltijden, gescheiden worden. Per opleiding bekijken we dit. Wie verkouden is of ziek blijft thuis.

We  werken niet met lichaamswerk en contactoefeningen dichtbij elkaar.  We zetten andere oefeningen in waarbij de intense ervaring blijft bestaan. Daarbij merken we zelfs dat de creativiteit die rond dit vraagstuk vrijkomt ons nieuwe inspiratie brengt.

Activiteiten en opleidingsgroepen die vanaf september starten
We hebben onze activiteiten en opleidingen die in het najaar starten structureel anders ingericht:

  • De nieuwe groepen zijn niet groter dan 12 personen en vinden plaats in grote ruimten. Bijkomend voordeel is dat je hierdoor meer persoonlijke aandacht krijgt.
  • We bieden voorbereidende online lessen aan zodat een extra impuls wordt gegeven aan de samenkomst.
  • We streven zoveel mogelijk naar een 1-persoonskamer aanbod en de mogelijkheid om thuis of elders te overnachten.

Aanmelden: intakes en adviesgesprekken
Onze adviesgesprekken, individuele coachingsgesprekken en intakes gaan in deze tijd gewoon door, live (met 1,5m afstand) of via videobellen. In juni hebben we extra (online) informatieavonden georganiseerd, met maximaal 12 personen.

Uiteraard houden wij de ontwikkelingen omtrent het coronavirus nauwlettend in de gaten. Mochten de richtlijnen van het RIVM veranderen, dan zullen wij die opvolgen en passen we deze informatie aan. Mocht je nog vragen hebben, neem gerust contact op met ons kantoor.E-mail adres wordt niet zichtbaar bij je reactie

Inschrijven blog

Het ITIP is aangesloten bij CRKBO, alle opleidingen zijn btw-vrij.

De opleidingen van het ITIP voldoen aan de eisen van het NRTO keurmerk.

ITIP is initiatiefnemer van bezinningstochten.nl

ITIP school voor leven en werk
Marspoortstraat 16
7201 JC Zutphen
telefoon: 0575 - 510 850
e-mail: info@itip.nl
KvK: 11 03 32 79
NL75 TRIO 0379 6845 27

Openingstijden
maandag - donderdag 09.00 - 16.00
vrijdag 09.00 - 13.00

Ontvang jaarlijks het gratis ITIP Magazine