Bezieling werkt boekpresentatie


We leven in een overgangstijd, waarin het traditionele hiërarchische organisatiemodel onder druk staat. Meer dan 1,2 miljoen mensen werken liever als zzp-er dan zich te moeten voegen in de systemen en cultuur van een organisatie. Tegelijkertijd bezwijken steeds meer medewerkers, zowel fysiek als geestelijk, onder toenemende werkdruk en een gebrek aan motivatie. Hoe dit te keren?

Het meest krachtige antwoord hierop kun je samenvatten in een enkel begrip: bezieling. Wanneer mensen elkaar gaan herkennen en vinden in het diepste wat hen drijft in hun werk, zullen ze vanzelf dat ‘extra’ geven, wat het verschil maakt. Dan gaat de samenwerking weer plezier en vervulling geven.

Bezieling werkt biedt een inspirerend en praktisch kader van acht universele waarden die je kan inzetten om bezieling tot beginpunt te maken van de cultuur in je team en organisatie. Met het aanboren van deze acht bronnen kan je organisatie zich weer tot een betekenisvolle plek ontwikkelen, waar ieders leiderschap wordt aangesproken.

Schrijf je op deze pagina in voor de boekpresentatie op 24 april a.s. tussen 17.00 en 19.00 uur in Culemborg. Hieraan zijn geen kosten verbonden.

Bezieling werkt

Lezingenreeks Hans Wopereis over het boek:

Workshopdag Monique van Laerhoven en Hans Wopereis. Leidinggeven vanuit de acht bronnen van groei en ontwikkeling:


Direct inschrijven


Het ITIP is aangesloten bij CRKBO, alle opleidingen zijn btw-vrij.

ITIP is initiatiefnemer van bezinningstochten.nl

ITIP school voor leven en werk
Marspoortstraat 16
7201 JC Zutphen
telefoon: 0575 - 510 850
e-mail: info@itip.nl
KvK: 11 03 32 79
NL75 TRIO 0379 6845 27

Openingstijden
maandag - donderdag 09.00 - 16.00
vrijdag 09.00 - 13.00

Ontvang jaarlijks het gratis ITIP Magazine