Corona nieuws


Bericht corona januari 2022

Sinds half december moeten we weer rekening houden met strengere maatregelen rond corona. Voorlopig kunnen we niet fysiek samenkomen in groepen. Wanneer de lockdown weer versoepeld wordt hangt het ervan af of conferentiecentra weer gasten mogen ontvangen met eten en drinken en of we onze trainingen weer mogen geven. Wanneer dit het geval zullen wij weer starten. Mogelijk kunnen dagactiviteiten in een eerder stadium weer hervat worden.

Voorlopig gelden de maatregelen t/m di 8 februari. We bereiden ons voor op een mogelijke verlenging van de lockdown. Deelnemers aan onze huidige trajecten worden op de hoogte gesteld van wijzigingen in het programma. Een aantal opleidingen starten later. We kiezen er bewust niet voor om onze opleidingen online voort te zetten. Wat je bij ons leert is het beste in het fysiek samen komen te ervaren. Wel organiseren we naast het uitgestelde programma, extra online samenkomen via zoom om de verbinding met de groep en de begeleiders in stand te houden.

Ben je geïnteresseerd om een opleiding of een activiteit bij ons te doen? Neem dan contact met ons op. We kunnen je goed adviseren. De trajecten die in het najaar starten gaan sowieso door. De activiteiten in het voorjaar gaan door zodra de lockdown wordt opgeheven.

Veilig samen komen

Misschien vraag je je af of, wanneer we weer samen kunnen komen, en hoe we op een goede en veilige manier kunnen samen komen. Wij hebben daar vertrouwen in. We hebben de groepsgrootte aangepast aan de zalen waarin je met elkaar bent zowel voor informatieavonden als activiteiten. Verder hebben we inmiddels vanaf 1 maart 2020 ervaring met oefeningen die passen binnen de veilige marge, ventilatie van de ruimten, gebruik van mondkapjes tijdens verplaatsingen ed. Met alle locaties en begeleiders zijn goede afspraken gemaakt.

Wanneer kom je wel en wanneer kom je niet naar een activiteit?

Wanneer je zelf verkouden bent of koorts hebt kun je niet komen tenzij je een negatieve testuitslag hebt van een coronatest. Dus laat je op tijd testen. Je kunt wanneer de uitslag binnen is na de start van een opleidingsblok dezelfde dag nog instromen. Wanneer een huisgenoot wacht op de uitslag van een test en jij geen klachten hebt, neem dan even contact met ons op. We kijken samen op het passend is dat je komt.

Verdere ontwikkelingen

Zodra er verdere ontwikkelingen zijn die van invloed zijn op het samenkomen in groepen zullen we je informeren.

We kijken er naar uit je te ontmoeten.


Direct inschrijven


Het ITIP is aangesloten bij CRKBO, alle opleidingen zijn btw-vrij.

De opleidingen van het ITIP voldoen aan de eisen van het NRTO keurmerk.

ITIP is initiatiefnemer van bezinningstochten.nl

ITIP school voor leven en werk
Marspoortstraat 16
7201 JC Zutphen
telefoon: 0575 - 510 850
e-mail: info@itip.nl
KvK: 11 03 32 79
NL75 TRIO 0379 6845 27

Openingstijden
maandag - donderdag 09.00 - 16.00
vrijdag 09.00 - 13.00

Ontvang jaarlijks het gratis ITIP Magazine