Corona nieuws


Bericht corona oktober 2020

Sinds begin oktober moeten we weer rekening houden met strengere maatregelen rond corona. Misschien vraag je je af of en hoe we op een goede en veilige manier kunnen samen komen. Nu en in de komende maanden.

Wij hebben daar vertrouwen in. We hebben de groepsgrootte aangepast aan de zalen waarin je met elkaar bent zowel voor informatieavonden als activiteiten. Verder hebben we inmiddels sinds juni ervaring met oefeningen die we wel en niet kunnen doen, ventilatie van de ruimten ed. Met alle locaties en begeleiders zijn goede afspraken gemaakt.

Gebruik van mondkapje
Op middelbare scholen is het dringende advies gegeven in de pauzes en gangen een mondkapje te dragen. We vallen niet onder Voortgezet onderwijs maar wanneer jij je beter voelt om een mondkapje te dragen, voel je daarin helemaal vrij.

Wanneer kom je wel en wanneer kom je niet naar een activiteit?

Wanneer je zelf verkouden bent of koorts hebt kun je niet komen tenzij je een negatieve testuitslag hebt van een coronatest. Dus laat je op tijd testen. Je kunt wanneer de uitslag binnen is na de start van een opleidingsblok dezelfde dag nog instromen. Wanneer een huisgenoot wacht op de uitslag van een test en jij geen klachten hebt, neem dan even contact met ons op. We kijken samen op het passend is dat je komt.

Verdere ontwikkelingen

Zodra er verdere ontwikkelingen zijn die van invloed zijn op het samenkomen in groepen zullen we je informeren.

We kijken er naar uit je te ontmoeten.


Direct inschrijven


Het ITIP is aangesloten bij CRKBO, alle opleidingen zijn btw-vrij.

De opleidingen van het ITIP voldoen aan de eisen van het NRTO keurmerk.

ITIP is initiatiefnemer van bezinningstochten.nl

ITIP school voor leven en werk
Marspoortstraat 16
7201 JC Zutphen
telefoon: 0575 - 510 850
e-mail: info@itip.nl
KvK: 11 03 32 79
NL75 TRIO 0379 6845 27

Openingstijden
maandag - donderdag 09.00 - 16.00
vrijdag 09.00 - 13.00

Ontvang jaarlijks het gratis ITIP Magazine