Corona nieuws


Laatste nieuws ITIP en corona | 26 november 2021

We volgen de ontwikkelingen rond corona op de voet. Al onze opleidingen en activiteiten kunnen plaatsvinden.

De coronaregels vanuit de overheid zijn de basis voor ons beleid. Vanaf overheidswege is het verplicht om 1,5 m afstand te bewaren. Dit volgen wij op. Daarnaast zijn we verder voorzichtig en houden we ons samen met de deelnemers aan hygiëne- en ventilatiemaatregelen. Tot en met 14 december is een lockdown afgekondigd vanaf 17 uur. Voor trainingen op locaties betekent dit dat er geen avondprogramma kan worden gegeven. We passen per opleidingsblok het programma aan zodat dit geen probleem gaat zijn.

Wanneer je deelneemt aan een opleiding of een activiteit wordt bij aankomst op de locatie gecontroleerd met de corona check app of je gevaccineerd bent, hersteld bent van corona of een officiële testuitslag hebt. Locaties waar we mee samenwerken zijn verplicht deze check uit te voeren vanwege een horecabestemming. Er wordt op geen enkele wijze medische of privacy gevoelige informatie getoond, opgeslagen of gedeeld.

De groepsgroottes zijn dit seizoen klein zodat met 1,5 m afstand dit passend is in de zalen die we ter beschikking hebben. Deelnemers overnachten op een 1p-kamer wanneer 1,5 m afstand bewaren een verplichting is. Wanneer dit weer anders wordt slapen deelnemers op een 2p-kamer. Bij een wens tot een 1p-kamer, kijken we wat mogelijk is.

Op bovenstaande wijze komen we zo ontspannen mogelijk samen. We hebben inmiddels ervaring het programma van goede kwaliteit te geven met in achtneming van de regels. We zijn gemotiveerd om te zorgen dat we veilig samen komen en het virus geen kans te geven om zich in onze groepen te verspreiden. Wanneer in de loop van de tijd de regels veranderen, dan brengen we je daarvan op de hoogte.

Ben je geïnteresseerd om een opleiding of een activiteit bij ons te doen? Neem dan contact met ons op. We kunnen je goed adviseren.

Wanneer kom je wel en wanneer kom je niet naar een activiteit?

Wanneer je verkouden bent of koorts hebt, kun je niet komen tenzij je een negatieve testuitslag hebt van een PCR coronatest. Dus laat je op tijd testen. Je kunt, wanneer de uitslag binnen is, na de start van een opleidingsblok dezelfde dag nog instromen. Wanneer een huisgenoot wacht op de uitslag van een test en jij geen klachten hebt, neem dan even contact met ons op. We kijken samen of het passend is dat je komt.

Organisatie & Ontwikkeling

Ook ons werk in organisaties gaat door. In overleg met onze klanten kijken we hoe we het advies tot thuiswerken kunnen combineren met ons werk in teams en organisaties. Dat gaat tot op heden prima. Wanneer je ons wilt bereiken rond ons werk in organisaties, neem dan contact op met Annemieke Ros; 0575-510850.

 

 


Direct inschrijven


Het ITIP is aangesloten bij CRKBO, alle opleidingen zijn btw-vrij.

De opleidingen van het ITIP voldoen aan de eisen van het NRTO keurmerk.

ITIP is initiatiefnemer van bezinningstochten.nl

ITIP school voor leven en werk
Marspoortstraat 16
7201 JC Zutphen
telefoon: 0575 - 510 850
e-mail: info@itip.nl
KvK: 11 03 32 79
NL75 TRIO 0379 6845 27

Openingstijden
maandag - donderdag 09.00 - 16.00
vrijdag 09.00 - 13.00

Ontvang jaarlijks het gratis ITIP Magazine