Corona nieuws


Bericht corona juni 2021

We volgen de ontwikkelingen rond corona op de voet. Vanuit het NTRO hebben we bericht dat wij als ITIP al onze activiteiten weer mogen uitvoeren. Vanaf 5 juni zijn alle locaties waar we mee samenwerken weer open. Dat betekent dat alle opleidingen en activiteiten weer kunnen plaatsvinden. Daar zijn we super blij mee.

Daarbij houden we natuurlijk wel de regels in acht die nu (nog) gelden; we hebben de groepsgrootte aangepast aan de zalen waarin je met elkaar bent zowel voor activiteiten, informatieavonden en opleidingen. Verder hebben we inmiddels vanaf maart 2020 ervaring met oefeningen die passen binnen de veilige marge, ventilatie van de ruimten, gebruik van mondkapjes tijdens verplaatsingen ed. Met alle locaties en begeleiders zijn goede afspraken gemaakt. We vinden het fijn als je voorafgaand aan een activiteit een snel test doet. Dit is niet verplicht.

Ben je geïnteresseerd om een opleiding of een activiteit bij ons te doen? Neem dan contact met ons op. We kunnen je goed adviseren. De trajecten die in het najaar starten gaan allemaal starten.

Organisatie & Ontwikkeling
Ook ons werk in organisaties is weer opgestart. Veel teams hebben lang online gewerkt. Reyke Zwartjes heeft een mooie blog gemaakt over hoe belangrijk het is de focus en energie, maar ook de gezamenlijke inspiratie binnen teams in organisaties weer te voeden. Wanneer je ons wilt bereiken rond ons werk in organisaties, neem dan contact op met Annemieke Ros; 0575-510850.

Wanneer kom je wel en wanneer kom je niet naar een activiteit?
Wanneer je zelf verkouden bent of koorts hebt kun je niet komen tenzij je een negatieve testuitslag hebt van een PCR coronatest. Dus laat je op tijd testen. Je kunt wanneer de uitslag binnen is na de start van een opleidingsblok dezelfde dag nog instromen. Wanneer een huisgenoot wacht op de uitslag van een test en jij geen klachten hebt, neem dan even contact met ons op. We kijken samen of het passend is dat je komt.


Direct inschrijven


Het ITIP is aangesloten bij CRKBO, alle opleidingen zijn btw-vrij.

De opleidingen van het ITIP voldoen aan de eisen van het NRTO keurmerk.

ITIP is initiatiefnemer van bezinningstochten.nl

ITIP school voor leven en werk
Marspoortstraat 16
7201 JC Zutphen
telefoon: 0575 - 510 850
e-mail: info@itip.nl
KvK: 11 03 32 79
NL75 TRIO 0379 6845 27

Openingstijden
maandag - donderdag 09.00 - 16.00
vrijdag 09.00 - 13.00

Ontvang jaarlijks het gratis ITIP Magazine