Corona nieuws


Laatste nieuws ITIP en corona | 10 januari 2021

We volgen de ontwikkelingen rond corona op de voet.

Tot 14 januari is een lockdown van kracht. Dat betekent dat onze opleidingen en ons werk in organisaties op dit moment veelal niet kunnen plaatsvinden. Vanwege de aard van onze opleidingen en activiteiten kiezen we ervoor om de blokken te verplaatsen naar een later moment en niet in een onlinevariant aan te bieden. Het onderlinge contact is voor ons belangrijk. Alle deelnemers worden op de hoogte gesteld van de nieuwe data.

Omdat ons aanbod valt onder bedrijfstrainingen is het in sommige gevallen mogelijk toch samen te komen. Onze dagactiviteit Zin in je werk kan doorgaan.

De informatieavonden worden per zoom gegeven. Je kunt altijd een individueel advies/intakegesprek inplannen bij een begeleider thuis. In maart zijn onze informatieavonden weer live bij te wonen.

Ben je geïnteresseerd om een opleiding of een activiteit bij ons te doen? Neem dan contact met ons op via opleiding@itip.nl of bel naar Annemieke Ros 0575-510850. Zij kan je goed adviseren.

Wanneer het mogelijk is om samen te komen houden we ons aan de regels van de overheid; 1,5 m afstand houden, ventileren, handen wassen. Daarnaast vragen we je ook als je gevaccineerd bent voorafgaand aan een activiteit een sneltest te doen.

Wanneer kom je wel en wanneer kom je niet naar een activiteit?

Wanneer je verkouden bent of koorts hebt, kun je niet komen tenzij je een negatieve testuitslag hebt van een PCR test. Dus laat je op tijd testen. Wanneer een huisgenoot wacht op de uitslag van een test en jij geen klachten hebt, neem dan even contact met ons op. We kijken samen of het passend is dat je komt.

We wensen je een goed nieuw jaar toe met veel licht en en inspiratie.

 

 


Direct inschrijven


Het ITIP is aangesloten bij CRKBO, alle opleidingen zijn btw-vrij.

De opleidingen van het ITIP voldoen aan de eisen van het NRTO keurmerk.

ITIP is initiatiefnemer van bezinningstochten.nl

ITIP school voor leven en werk
Marspoortstraat 16
7201 JC Zutphen
telefoon: 0575 - 510 850
e-mail: info@itip.nl
KvK: 11 03 32 79
NL75 TRIO 0379 6845 27

Openingstijden
maandag - donderdag 09.00 - 16.00
vrijdag 09.00 - 13.00

Ontvang jaarlijks het gratis ITIP Magazine