Corona nieuws


Laatste nieuws ITIP en corona 23 september 2021

We volgen de ontwikkelingen rond corona op de voet. Al onze opleidingen en activiteiten kunnen gelukkig plaatsvinden.

De coronaregels vanuit de overheid zijn de basis voor ons beleid. Vanaf 25 september is de regel van 1,5 m afstand houden vervallen. We zijn daar heel blij mee. Toch blijven we ook voorzichtig. We houden ons aan hygiëne- en ventilatiemaatregelen en testen bij klachten zolang dit nodig is.

Wanneer je deelneemt aan een opleiding of een activiteit word bij aankomst op de locatie gecontroleerd met de corona check app of je gevaccineerd bent, hersteld bent van corona of een officiële testuitslag hebt. Veel locaties waar we mee samenwerken zijn verplicht deze check uit te voeren vanwege een horecabestemming. We volgen voor al onze activiteiten deze lijn. Er wordt op geen enkele wijze medische of privacy gevoelige informatie getoond, opgeslagen of gedeeld.

De groepsgroottes blijven dit seizoen klein om mogelijke verandering van de regels goed te kunnen opvangen. Nu de 1,5 m regel is afgeschaft, kunnen we weer toe met kleinere zalen en overnachten deelnemers op 2p-kamers. Alleen om medische redenen wordt daarop een uitzondering gemaakt. Wanneer de 1,5 m eventueel weer wordt ingevoerd krijgen alle deelnemers een upgrade naar een 1p-kamer.

Op bovenstaande wijze denken we zo ontspannen mogelijk samen te komen. Aan de ene kant ontstaat er weer meer vrijheid in het samen zijn. Aan de andere kant is het virus nog onder ons en zijn er toch ook nog allerlei regels waar we ons met elkaar aan houden om te voorkomen dat corona zich in onze groepen verspreidt. Mocht in de loop van de tijd de regels veranderen, dan brengen we je daarvan op de hoogte.

Ben je geïnteresseerd om een opleiding of een activiteit bij ons te doen? Neem dan contact met ons op. We kunnen je goed adviseren.

Wanneer kom je wel en wanneer kom je niet naar een activiteit?

Wanneer je zelf verkouden bent of koorts hebt, kun je niet komen tenzij je een negatieve testuitslag hebt van een PCR coronatest. Dus laat je op tijd testen. Je kunt, wanneer de uitslag binnen is, na de start van een opleidingsblok dezelfde dag nog instromen. Wanneer een huisgenoot wacht op de uitslag van een test en jij geen klachten hebt, neem dan even contact met ons op. We kijken samen of het passend is dat je komt.

Organisatie & Ontwikkeling

Ook ons werk in organisaties is weer helemaal opgestart. Veel teams hebben lang online gewerkt. Wanneer je ons wilt bereiken rond ons werk in organisaties, neem dan contact op met Annemieke Ros; 0575-510850.

 

 


Direct inschrijven


Het ITIP is aangesloten bij CRKBO, alle opleidingen zijn btw-vrij.

De opleidingen van het ITIP voldoen aan de eisen van het NRTO keurmerk.

ITIP is initiatiefnemer van bezinningstochten.nl

ITIP school voor leven en werk
Marspoortstraat 16
7201 JC Zutphen
telefoon: 0575 - 510 850
e-mail: info@itip.nl
KvK: 11 03 32 79
NL75 TRIO 0379 6845 27

Openingstijden
maandag - donderdag 09.00 - 16.00
vrijdag 09.00 - 13.00

Ontvang jaarlijks het gratis ITIP Magazine