NIEUW! Expeditie Werkgeluk


Jouw route naar betekenis, energie en plezier in je werk, inclusief 2-daagse workshop én online programma.

Of je nu twijfelt over een volgende stap, er meer uit wil halen of dat je op zoek bent naar iets anders, in dit programma zet je de stap naar werk wat van nature bij je past:

 • De “Expeditie Werkgeluk” 2-daagse workshop op ma 19 en di 20 juni (regio Utrecht) waar je jouw persoonlijke route ontdekt naar werk waar jij gelukkig van wordt (t.w.v. €895)
 • Inclusief 4-delige online training over de ITIP ZIN methode waarmee je gemotiveerd en in je eigen tempo thuis verder aan de slag kan (t.w.v. €125)
 • Coaching & Support: 3 online Q&A sessies, waar je professionele ondersteuning en directe hulp krijgt bij je zoektocht en al je vragen kunt stellen aan ons ITIP ZIN team (t.w.v. €210)

>>  Zet de eerste stap naar geluk in je werk

Totale waarde: €1.230
Prijs: €1000
Gratis met jouw STAP subsidie

Voor als het niet lukt om STAP aan
te vragen: je zit nergens aan vast.

Dit is wat je krijgt:

Met de ITIP ZIN methode ga je ontdekken dat energie en geluk in je werk veel dichterbij zijn dan je denkt, kleine aanpassingen betekenen vaak een wereld van verschil.

Je gaat ervaren welke keuzes van nature bij je passen. Verbind wie je bent met wat je doet. Daar gaan we in dit programma inclusief 2-daagse workshop mee aan de slag.

Of je nu twijfelt over een volgende stap, er meer uit wil halen of dat je op zoek bent naar iets anders, de ITIP methode van bewust stilstaan en persoonlijk onderzoek, brengt je bij de plek die van nature bij je past.

Ook voor jou is er werk waar jouw talent ten volle waarde en betekenis heeft. Wij helpen je om met vertrouwen jouw route uit te stippelen, naar meer energie en vervulling in je werk. Stap voor stap.

Zo ziet het traject eruit:

Expeditie Werkgeluk 2-daagse workshop | ma 19 - di 20 juni (10.00 - 17.00 uur), regio Utrecht t.w.v. €895
Start van jouw expeditie: waar sta je nu en waar wil je heen? We werken 2 dagen onder professionele begeleiding in een kleine groep op locatie. Je zult ervaren hoeveel energie en creativiteit er in je is en hoeveel je te bieden hebt!

 • Je ontvangt jouw persoonlijke routeplan
 • De bewuste tijd en aandacht voor je dieperliggende vragen geven je vertrouwen in je proces en keuzes
 • Je versnelt je zoektocht en mogelijkheden naar vervullend werk

Online training ITIP ZIN methode t.w.v. €125
In deze 4-delige online training leer je dat werkgeluk dichterbij is dan je denkt. De ITIP ZIN methode is een activerende formule die je helpt bij het vinden van vervulling in je werk.

 • Je krijgt een beproefde methode die je zelf toe kunt passen om geluk te ervaren in je werk
 • Je krijgt de tools om je persoonlijke routeplan te realiseren naar je ideale werk
 • Je gaat gemotiveerd en op je eigen tempo aan de slag

Coaching & support online Q&A sessies t.w.v. €210
Ervaring leert dat iedere zoektocht naar werk doorgaand aandacht nodig heeft. Geen quick fix, wij nemen de tijd voor jou. In 3 online Q&A (van 1,5 uur) kijken we naar je progressie en wat je nodig hebt om jouw werkgeluk waar te maken.

 • 3 Maanden begeleiding en extra motivatie
 • Professionele ondersteuning van ons ITIP ZIN team
 • Direct contact en hulp

Voor als het niet lukt om STAP aan
te vragen: je zit nergens aan vast.

Waarom zou je deelnemen aan Expeditie Werkgeluk?

 • Werkgeluk: Je ontdekt wat jij nodig hebt om het werk te vinden dat jou vervult, of je nu blijft waar je zit of een hele andere stap maakt
 • Creativiteit en energie: Je ervaart meer werkplezier en leert waar je op moet letten om energiek te blijven
 • Versnelling van je zoekproces: Je krijgt lol en daadkracht in het vinden van je ideale werk, zelfs als je bang bent je vertrouwde plek los te laten
 • Concreet zicht op jouw route: Omdat onze ITIP ZIN methode zo effectief is kunnen we je makkelijk helpen om te vinden wat belangrijk voor je is
 • Professionele terugkoppeling: Je krijgt een helder en onderbouwd perspectief op wat van nature bij je past zodat je werk energie en vervulling brengt

Het ITIP heeft jarenlange ervaring in het begeleiden van mensen. Al bijna 40 jaar ligt onze expertise in het vinden vervulling in leven en werk. Jaarlijks doen er meer dan 550 mensen mee aan onze opleidingen.

Voor het overgrote deel van onze deelnemers betekent 'Het ITIP' een springplank naar hun ideale werk:

“Toen ik begon met werken was ik vooral gericht op posities. Nu loop ik veel meer warm voor het vervullen van een rol die past bij wat ik als mens te bieden heb. Dit traject heeft me nieuw zicht gegeven op mijn specifieke kwaliteiten.”

“Sinds dit traject is de interactie met mijn collega’s veranderd. Ze vertrouwen me veel meer toe. Ik doe minder, maar bereik veel meer en dat geeft een hoop nieuwe energie!”

“Dit traject gaf mij het zelfvertrouwen om mijn vaste baan op te zeggen en te starten als ondernemer.”

“Ik zou dit traject aanbevelen aan mensen die zich realiseren dat werk meer is dan een carrière en die willen ontdekken wat hun roeping is.”

>>  Zet de eerste stap naar geluk in je werk

Het ITIP is aangesloten bij CRKBO, alle opleidingen zijn btw-vrij.

De opleidingen van het ITIP voldoen aan de eisen van het NRTO keurmerk.

ITIP is initiatiefnemer van bezinningstochten.nl

ITIP school voor leven en werk
Marspoortstraat 16
7201 JC Zutphen
telefoon: 0575 - 510 850
e-mail: info@itip.nl
KvK: 11 03 32 79
NL75 TRIO 0379 6845 27

Openingstijden
maandag - donderdag 09.00 - 16.00
vrijdag 09.00 - 13.00

Ontvang jaarlijks het gratis ITIP Magazine