Finesses van proceswerk


Een energetisch bad van beleven en toepassen

Een 3-daagse voor ouderejaars die de kneepjes van het proceswerk willen leren kennen. Middels het grovere en het fijnere lichaamswerk gaan we volle bak aan de slag met proceswerk. Je verdiept zowel je eigen proces als je vaardigheden in het begeleiden van de ander.

Proceswerk is een unieke bevrijdende ervaring. Proceswerk raakt en zet je in beweging, of het nu over jouw proces gaat of over dat van een ander. Wat onder de oppervlakte zit wordt zichtbaar en ineens kan je wereld er heel anders uitzien. De wereld is niet veranderd, maar hoe jij daarin bent is veranderd.
Deze dagen gaan we aan de slag met de finesses van proceswerk. We gaan veel proceswerk doen: werken met patronen en eigenheid vrijmaken. Daarnaast kijken we ook didactisch: naar de opbouw, keuzes die je daarin maakt en het vertrouwd raken met het volgen van je impulsen. Ook kijken we naar hoe jij jezelf aanbiedt in het contact, wat ben je geneigd wel of juist niet in te zetten als helper? En waar liggen mogelijkheden om te groeien in je helperschap?

Een energetisch bad van beleven, verdiepen en toepassen onder leiding van Isabelle Schneider.

Isabelle Schneider is coach en procesbegeleider bij het ITIP. Ze heeft een achtergrond als fysiotherapeut en heeft grote affiniteit met het werken met lichaam en beweging. Sinds haar start bij het ITIP in 2002 heeft zij een praktijk voor lichaamsgerichte coaching voor vragen over leven, werk en gezondheid.

Dit traject wordt aangeboden voor oud-deelnemers die bij het ITIP de Energetisch opleiding hebben gevolgd; Mocht je wel oud-deelnemer zijn, maar niet de Energetische Opleiding hebben gevolgd, dan kom je even op de reservelijst. Deelnemers met energetische achtergrond hebben voorrang.
en is geschikt als bijscholing in het kader van ITIP geregistreerd Coach bijscholing

Aanvang: ma 11 december 14.00 uur
Einde: wo 13 december 16.00 uur
Locatie: Morgenstern te Barchem
Max aantal deelnemers: 22

Startdatum


Aanvragen informatie map Finesses van proceswerk
Het ITIP is aangesloten bij CRKBO, alle opleidingen zijn btw-vrij.

De opleidingen van het ITIP voldoen aan de eisen van het NRTO keurmerk.

ITIP is initiatiefnemer van bezinningstochten.nl

ITIP school voor leven en werk
Marspoortstraat 16
7201 JC Zutphen
telefoon: 0575 - 510 850
e-mail: info@itip.nl
KvK: 11 03 32 79
NL75 TRIO 0379 6845 27

Openingstijden
maandag - donderdag 09.00 - 16.00
vrijdag 09.00 - 13.00

Ontvang jaarlijks het gratis ITIP Magazine