Kerstretraite ‘Thuiskomen’


Stiltedagen

Stilte en meditatie voeren je naar de diepere lagen in jezelf waar de acceptatie sluimert van wie jij bent. Maak haar wakker. 

Spreek de besluitvaardigheid aan je ego te laten buigen voor wat je niet weet of kan controleren. Stop vechten. Laat los. Kijk met verwondering naar het geschenk van jouw leven. Omarm het licht en wend je blijmoedig toe naar alles in je leven, hoe riskant ook voor het ego. Als vanzelf lost het drukke denken op in het licht van je ziel, in de zachtheid van je hart. Kom thuis. Meditatie, beweging en mooie verhalen. In deze retraite help ik je op creatieve wijze thuis te komen in de rust van je hart, in het weten van je ziel.

Programma

Elke ochtend vertelt Bertie over een thema dat verbonden is met de weg van stilte en meditatie. Op vaste punten van de dag zijn er meditaties. ’s Avonds is er tijd voor uitwisseling of andere verdieping van het thema. Buiten deze groepsbijeenkomsten zijn we in stilte. Daarnaast is er volop tijd om op jezelf te zijn en te genieten van de prachtige duinen en bossen rondom Schoorl.

Meditatie is het meest directe middel om onze geest tot rust te brengen en ons voor te bereiden op een dieper inzicht in het leven.

Je krijgt onderricht in verschillende meditatievormen. De meditaties worden zodanig begeleid dat je er thuis mee verder kunt. De retraites zijn ook geschikt voor mensen zonder ervaring met mediteren.


Startdatum


Aanvragen informatie map Kerstretraite ‘Thuiskomen’
Het ITIP is aangesloten bij CRKBO, alle opleidingen zijn btw-vrij.

ITIP is initiatiefnemer van bezinningstochten.nl

ITIP school voor leven en werk
Marspoortstraat 16
7201 JC Zutphen
telefoon 0575 - 510 850
e-mail info@itip.nl

Openingstijden
maandag - donderdag 09.00 - 16.00
vrijdag 09.00 - 13.00

Ontvang jaarlijks het gratis ITIP Magazine