Lichaam, liefde, levenslust


Hernieuw je energie

Dit traject wordt aangeboden voor oud-deelnemers die bij het ITIP een opleiding hebben gevolgd; en is geschikt als bijscholing in het kader van ITIP geregistreerd Coach bijscholing.

In het van top tot teen bewegen van je lijf, kun je je eigen energie en trilling weer ten volle ervaren. Spanning loslaten, stem geven, aarden en weer eens lekker in je kracht staan. Je zult ondervinden hoe heerlijk het is om deze energie weer vrijelijk te laten stromen en bewust te voelen waar jij je vrij beweegt en waar niet.

Op deze dagen putten we uit het rijke arsenaal van oefeningen uit de (bio-) energetica en de leer van de chakra’s. Oefeningen volgen elkaar organisch en spelenderwijs op. Momenten van in- en ontspanning wisselen elkaar af. Een feest der herkenning van het rijke palet dat energetisch werk ons biedt en waarin we onszelf voluit kunnen verfrissen en opladen.

Isabelle Schneider is coach en procesbegeleider bij het ITIP. Ze heeft een achtergrond als fysiotherapeut en heeft grote affiniteit met het werken met lichaam en beweging. Sinds haar start bij het ITIP in 2002 heeft zij een praktijk voor lichaamsgerichte coaching voor vragen over leven, werk en gezondheid.

 

Startdatum


Aanvragen informatie map Lichaam, liefde, levenslust
Het ITIP is aangesloten bij CRKBO, alle opleidingen zijn btw-vrij.

De opleidingen van het ITIP voldoen aan de eisen van het NRTO keurmerk.

ITIP is initiatiefnemer van bezinningstochten.nl

ITIP school voor leven en werk
Marspoortstraat 16
7201 JC Zutphen
telefoon: 0575 - 510 850
e-mail: info@itip.nl
KvK: 11 03 32 79
NL75 TRIO 0379 6845 27

Openingstijden
maandag - donderdag 09.00 - 16.00
vrijdag 09.00 - 13.00

Ontvang jaarlijks het gratis ITIP Magazine