Masterclass Energetisch werk


Vakmanschap en creativiteit

door Bertie Hendriks

Deze tweedaagse vormt een creatieve werkplaats waarin ik mijn kennis en ervaring deel en samen met jullie de wetmatigheden en mogelijkheden van energetisch werk onderzoek.

Basisprincipes van energetisch werk als tracking, defensie overnemen of vergroten komen in woord en daad voorbij. We doen oefeningen die passen bij herkenbare thema’s en werken die op verschillende manieren uit.

Ook geef ik aandacht aan de relatie met rituelen. Zowel energetisch werk als rituelen gebruiken bewegingen die verbonden zijn met oer-thema’s van de mens. Denk aan: omgaan met het ongewenste, rouw, overgave, vrijheid en belemmering, je plek innemen en dankbaarheid. Beide zijn erop gericht de ervaring en de betrokkenheid bij het thema te vergroten. Zij vormen krachtige ingangen wanneer je met mensen werkt die zichzelf en hun beweegredenen willen leren kennen, gebeurtenissen willen verwerken en besluiten wensen te nemen over de weg die ze gaan.

Toegankelijk voor mensen die het Energetisch basisjaar hebben gedaan (of de opleiding Instrument voor hulp) en ook  geschikt als bijscholing in het kader van ITIP geregistreerd Coach bijscholing.

Startdatum


Aanvragen informatie map Masterclass Energetisch werk
Het ITIP is aangesloten bij CRKBO, alle opleidingen zijn btw-vrij.

De opleidingen van het ITIP voldoen aan de eisen van het NRTO keurmerk.

ITIP is initiatiefnemer van bezinningstochten.nl

ITIP school voor leven en werk
Marspoortstraat 16
7201 JC Zutphen
telefoon: 0575 - 510 850
e-mail: info@itip.nl
KvK: 11 03 32 79
NL75 TRIO 0379 6845 27

Openingstijden
maandag - donderdag 09.00 - 16.00
vrijdag 09.00 - 13.00

Ontvang jaarlijks het gratis ITIP Magazine