Op het strijdtoneel [Nieuw]


2- daagse voor ouderejaars

Op het strijdtoneel gaat over acceptatie van strijd als onderdeel van een rijk en vol leven. Over het belangrijke verschil tussen strijd en vechten. Over het effect van vermijdingsstrategieën en welke manier van strijd voor jou inspirerend is en je verder helpt bij je persoonlijke ontwikkeling.

In deze fysieke workshop help ik je door middel van verschillende oefeningen je bewustzijn te verdiepen over de manier waarop jij strijd levert en hoe je jezelf meer ruimte kunt geven om te gaan voor wat je lief is.

Speciaal voor mensen die bezig zijn met grenzen, die weten dat ze de strijd vermijden, of de strijd juist teveel opzoeken of er tegen hun zin in terecht komen. Maar ook geschikt voor mensen die geïnteresseerd zijn in dit belangrijke onderdeel van het leven. Dit traject wordt aangeboden voor oud deelnemers die bij het ITIP een opleiding hebben gevolgd; en is geschikt als bijscholing in het kader van ITIP geregistreerd Coach bijscholing.

Stijn heeft een voorliefde voor energetisch werk waaronder elementen uit de Oosterse Vechtkunst. Zelf heeft hij zich bekwaamd in de kunst van Karate en Boksen en de vertaling gemaakt naar Persoonlijke Ontwikkeling. Stijn is sinds 2014 verbonden aan het ITIP als begeleider in Het Persoonlijk Traject, De ITIP Opleiding, de Energetische Opleiding en het Energetisch Verdiepingsjaar.

Startdatum


Aanvragen informatie map Op het strijdtoneel [Nieuw]
Het ITIP is aangesloten bij CRKBO, alle opleidingen zijn btw-vrij.

De opleidingen van het ITIP voldoen aan de eisen van het NRTO keurmerk.

ITIP is initiatiefnemer van bezinningstochten.nl

ITIP school voor leven en werk
Marspoortstraat 16
7201 JC Zutphen
telefoon: 0575 - 510 850
e-mail: info@itip.nl
KvK: 11 03 32 79
NL75 TRIO 0379 6845 27

Openingstijden
maandag - donderdag 09.00 - 16.00
vrijdag 09.00 - 13.00

Ontvang jaarlijks het gratis ITIP Magazine