Op het strijdtoneel


2- daagse voor ouderejaars

Op het strijdtoneel gaat over acceptatie van strijd als onderdeel van een rijk en vol leven. Over het belangrijke verschil tussen strijd en vechten. Over het effect van vermijdingsstrategieën en welke manier van strijd voor jou inspirerend is en je verder helpt bij je persoonlijke ontwikkeling.

In deze fysieke workshop help ik je door middel van verschillende oefeningen je bewustzijn te verdiepen over de manier waarop jij strijd levert en hoe je jezelf meer ruimte kunt geven om te gaan voor wat je lief is.
Speciaal voor mensen die bezig zijn met grenzen, die weten dat ze de strijd vermijden, of de strijd juist teveel opzoeken of er tegen hun zin in terecht komen. Maar ook geschikt voor mensen die geïnteresseerd zijn in dit belangrijke onderdeel van het leven. Dit traject wordt aangeboden voor oud-deelnemers die bij het ITIP een opleiding hebben gevolgd; en is geschikt als bijscholing in het kader van ITIP geregistreerd Coach bijscholing.

Stijn heeft een voorliefde voor energetisch werk waaronder elementen uit de Oosterse Vechtkunst. Zelf heeft hij zich bekwaamd in de kunst van Karate en Boksen en de vertaling gemaakt naar Persoonlijke Ontwikkeling. Stijn is sinds 2014 verbonden aan het ITIP als begeleider in Het Persoonlijk Traject, De ITIP Opleiding, de Energetische Opleiding en het Energetisch Verdiepingsjaar.

Ervaringen van anderen:
“Wat was het geweldig! Met een klein groepje andere deelnemers gingen we de strijd niet uit de weg. We leerden van Stijn of je vooral aanvallend of verdedigend bent in de strijd. Of je daarin je eigen grenzen kent en in contact kunt zijn met (de grenzen van) de ander.”

“Ik strijd altijd met open vizier, geen verborgen agenda, alleen soms net iets te enthousiast of onhandig. Een wijze les die ik leerde is dat ik minder ‘aanvallend’ en naar voren gericht kan zijn, zodat ik ruimte kan maken voor de ander en voor wat er gezegd wordt. Laat zien waar je voor staat, maar in contact. Dat maakt je sterk, maar wel toegankelijk.”

“Twee dagen ‘op het strijdtoneel’ hebben mij veel verdieping gebracht op hoe ik me verhoud tot dit thema. De oefeningen maakten snel duidelijk wat het voor mij vraagt om het strijdtoneel op te komen, ‘aan’ te blijven en wat mij hierin kenmerkt. Ik heb geleerd hoe ik beter mijn grenzen kan aangeven. En hoe ik – zelfs in het heetst van de strijd – meer overzicht houd op wat voor mij belangrijk is. Hoe ik ergens vól voor kan gaan, zonder me er in te verliezen. Ontzettend waardevol en direct toepasbaar in mijn dagelijks leven. De begeleiding door Stijn heb ik ervaren als persoonlijk betrokken, warm en doorleefd. Ondanks dat dit thema soms spannend kan zijn, weet hij een sfeer te creëren waarin je hierin veilig op onderzoek kunt met elkaar.”

Startdatum


Aanvragen informatie map Op het strijdtoneel
Het ITIP is aangesloten bij CRKBO, alle opleidingen zijn btw-vrij.

De opleidingen van het ITIP voldoen aan de eisen van het NRTO keurmerk.

ITIP is initiatiefnemer van bezinningstochten.nl

ITIP school voor leven en werk
Marspoortstraat 16
7201 JC Zutphen
telefoon: 0575 - 510 850
e-mail: info@itip.nl
KvK: 11 03 32 79
NL75 TRIO 0379 6845 27

Openingstijden
maandag - donderdag 09.00 - 16.00
vrijdag 09.00 - 13.00

Ontvang jaarlijks het gratis ITIP Magazine