Ellen van Damme


Sinds 2000 ben ik verbonden aan het ITIP. Ik werk als adviseur/trainer in organisaties en ik ben begeleider in onze opleidingen. Daarnaast begeleid ik in mijn eigen praktijk mensen met vragen over hun werk of persoonlijke ontwikkeling. Ook geef ik relatietherapie.

Ik heb psychologie gestudeerd, maar ben in mijn werken met mensen pas tot bloei gekomen nadat ik verschillende opleidingen bij het ITIP gevolgd had. De directheid van het contact, de volledige openheid en de liefdevolle verbinding heb ik in die jaren ontwikkeld. Daarnaast ben ik in mijn manier van werken ook gevormd door vele jaren leerlingschap bij Hans Korteweg.

Op alle terreinen van mijn werk vind ik het bijzonder wanneer het vastgezette weer vrij gaat stromen. Wanneer een individu wakker wordt en met nieuwe ogen naar zichzelf gaat kijken, partners in een liefdesrelatie elkaar weer vinden, wantrouwen in een team weer tot vertrouwen wordt of ingedutte medewerkers weer geïnspireerd raken. Het ontroert me dat in al die verschillende situaties het hart zich opent en de liefde voelbaar wordt, ook in woord en daad. Dat je als mens steeds in staat bent het licht te laten zegevieren. Zo eenvoudig en moeilijk tegelijk.

Het ITIP is aangesloten bij CRKBO, alle opleidingen zijn btw-vrij.

De opleidingen van het ITIP voldoen aan de eisen van het NRTO keurmerk.

ITIP is initiatiefnemer van bezinningstochten.nl

ITIP school voor leven en werk
Marspoortstraat 16
7201 JC Zutphen
telefoon: 0575 - 510 850
e-mail: info@itip.nl
KvK: 11 03 32 79
NL75 TRIO 0379 6845 27

Openingstijden
maandag - donderdag 09.00 - 16.00
vrijdag 09.00 - 13.00

Ontvang jaarlijks het gratis ITIP Magazine