Henk Hummel


Sinds het voorjaar 2016 ben ik werkzaam bij het ITIP als boekhouder/administrateur. Ik ben verantwoordelijk voor het financiële beheer van de organisatie.

Na mijn opleiding ‘Financieel management’ heb ik bijna mijn hele werkzame leven gewerkt op de financiële afdeling van diverse bedrijven, in verschillende functies. Altijd bedrijven die werkten met het oog op de klant, dus waar de klant echt koning is. Zakelijk met een persoonlijke benadering; niet alleen de externe klant maar ook de interne klant/collega’s benaderen vanuit hun kennis en kunnen. Als medewerkers zijn we geen nummers maar hebben we vanuit onze kennis en kunde een duidelijke meerwaarde voor de organisatie. En dat is heel goed merkbaar binnen een organisatie als het ITIP, waarom ik er graag ben gaan werken.

Ik heb drie studerende kinderen en ben getrouwd met mijn man. Samen genieten we in Arnhem, tegenover het mooiste stadspark Sonsbeek, van Nederland en van het leven. Regelmatig gaan we eropuit, theater, steden en alles wat leuk en ontspannen is.

Het ITIP is aangesloten bij CRKBO, alle opleidingen zijn btw-vrij.

De opleidingen van het ITIP voldoen aan de eisen van het NRTO keurmerk.

ITIP is initiatiefnemer van bezinningstochten.nl

ITIP school voor leven en werk
Marspoortstraat 16
7201 JC Zutphen
telefoon: 0575 - 510 850
e-mail: info@itip.nl
KvK: 11 03 32 79
NL75 TRIO 0379 6845 27

Openingstijden
maandag - donderdag 09.00 - 16.00
vrijdag 09.00 - 13.00

Ontvang jaarlijks het gratis ITIP Magazine