Irma Schepers-Luken


Binnen het ITIP werk ik als begeleider in het Persoonlijk Traject en als co-begeleider in de energetische opleiding. Daarnaast heb ik een eigen praktijk en ben ik mede-oprichter en begeleider bij Better Be Me, de voortzetting van het voormalige jongerenaanbod van het ITIP.

Tijdens de ITIP Opleiding heb ik de verdoving waarin ik leefde doorbroken. Hierdoor ben ik weer gaan voelen en ervaar ik echt contact met mezelf en anderen. In het werken met mensen is het lichaam voor mij een grote hulp- en inspiratiebron. Het lichaam representeert voor mij het innerlijk weten dat ieder mens in zich draagt.

Essentieel voor mij is dat alles wat in iemand leeft er mag zijn: het licht én het donker. Ik werk ervaringsgericht en spelenderwijs en hou ervan om dingen concreet te maken, ook waar dat niet lijkt te kunnen. Ik begeleid mensen graag bij het creëren van overzicht in wat voor hen voelt als chaos, om van daaruit weer zicht te krijgen op waar het werkelijk over gaat. Expressie geven aan wat er van binnen leeft is daarbij een belangrijk aspect. Hierbij maak ik veel gebruik van energetisch lichaamswerk. Ik heb de Driejarige Opleiding, de Energetische Opleiding en Psychodramatische werkvormen bij het ITIP gevolgd.

Samen met mijn echtgenoot en twee jonge zoons woon ik vlakbij het bos in De Bilt.

Het ITIP is aangesloten bij CRKBO, alle opleidingen zijn btw-vrij.

De opleidingen van het ITIP voldoen aan de eisen van het NRTO keurmerk.

ITIP is initiatiefnemer van bezinningstochten.nl

ITIP school voor leven en werk
Marspoortstraat 16
7201 JC Zutphen
telefoon: 0575 - 510 850
e-mail: info@itip.nl
KvK: 11 03 32 79
NL75 TRIO 0379 6845 27

Openingstijden
maandag - donderdag 09.00 - 16.00
vrijdag 09.00 - 13.00

Ontvang jaarlijks het gratis ITIP Magazine