Jaco Koevoet


Als coach en begeleider ben ik bij het ITIP werkzaam binnen het loopbaantraject ‘Zin in je werk’. Daarnaast werk ik vanuit mijn eigen praktijk in Den Haag.

Van kinds af aan heb ik al een fascinatie voor mens en werk. Ik help mensen die (meer) vervulling zoeken in hun leven en werk. Ik ervaar het als een rijkdom om te mogen werken met wat zich in het moment aandient. In het vertrouwen dat dit in de kern altijd gaat over diezelfde vraag. Of het nu een gevoel, emotie, verlangen of droom is die zich aandient.

Zelf droomde ik er als jongetje van om wereldreiziger te worden. In mijn geval was er een crisis voor nodig om tot het inzicht te komen dat de droom van dat jongetje niet ging over reizen in de buitenwereld, maar over de reis naar binnen. Die beweging naar binnen, richting verstilling en verdieping, vormt de basis van mijn begeleiding. Daarnaast maak ik gebruik van werkvormen als lichaamsgericht werk, (familie)opstellingen en het werken met dromen.

Mijn opleidingen: o.a. Human Resource Management, de ITIP-coachopleiding Instrument voor Hulp, Energetische Opleiding (basis en verdieping), Dromenopleiding en de opleiding Systemisch Werken.

Samen met mijn vriendin Klaske en onze zoon Mint (2017) woon ik in Den Haag.

Het ITIP is aangesloten bij CRKBO, alle opleidingen zijn btw-vrij.

De opleidingen van het ITIP voldoen aan de eisen van het NRTO keurmerk.

ITIP is initiatiefnemer van bezinningstochten.nl

ITIP school voor leven en werk
Marspoortstraat 16
7201 JC Zutphen
telefoon: 0575 - 510 850
e-mail: info@itip.nl
KvK: 11 03 32 79
NL75 TRIO 0379 6845 27

Openingstijden
maandag - donderdag 09.00 - 16.00
vrijdag 09.00 - 13.00

Ontvang jaarlijks het gratis ITIP Magazine