Janneke Weelink


Binnen het ITIP werk ik als begeleider in organisaties en als co-begeleider in het Persoonlijk Traject.

Helemaal aankijken wat er werkelijk aan de hand is, vind ik het mooiste wat er is. Mijn ervaring is dat we, zowel privé als in het werk, aangeleerd hebben om binnen een kader van fatsoen te leven. Uitgesproken of onuitgesproken is er dan een mores waar we ons aan hebben te houden. Als dit kader te strak wordt dooft het ook energie, bezieling en creativiteit. En dat is jammer! De bevrijding van beetje bij beetje weer aankijken en mee laten doen wat er niet mocht zijn, is enorm. Vaak liggen er in deze verlaten gebieden waardevolle schatten en waarheden die gaan over eigenheid, creativiteit en persoonlijk leiderschap. Het vraagt moed, lichtheid en nieuwsgierigheid deze gebieden te betreden en onderzoeken. Ik vind het heel fijn om een persoon of organisatie te helpen om dit onderzoek aan te gaan, met humor, liefde en een open geest. Voor mij wordt het niet snel te gek.

Ik heb een achtergrond als verpleegkundige en gezondheidswetenschapper en heb als bestuurder in de ouderenzorg gewerkt. De zorg is nog steeds een sector waar ik van houd.
Zelf heb ik de ITIP Opleiding gedaan. Hierin heb ik vooral genoten van het onderzoeken van het schaduwgebied. Datgene wat er wel is en er (nog) niet mag zijn. In de Energetische opleiding ga ik verder op dit pad.

Het ITIP is aangesloten bij CRKBO, alle opleidingen zijn btw-vrij.

De opleidingen van het ITIP voldoen aan de eisen van het NRTO keurmerk.

ITIP is initiatiefnemer van bezinningstochten.nl

ITIP school voor leven en werk
Marspoortstraat 16
7201 JC Zutphen
telefoon: 0575 - 510 850
e-mail: info@itip.nl
KvK: 11 03 32 79
NL75 TRIO 0379 6845 27

Openingstijden
maandag - donderdag 09.00 - 16.00
vrijdag 09.00 - 13.00

Ontvang jaarlijks het gratis ITIP Magazine