Kai von Rosenberg


Binnen het ITIP ben ik werkzaam als begeleider bij het ‘Persoonlijk Traject’ en in de coachopleiding ‘Instrument voor hulp’. Tevens geef ik binnen de loopbaangroep individuele sessies en ben ik begeleider bij de ‘Zin in je werk’ (voorheen: Bezieling in je loopbaan) groepsdagen.

Ik werk vanuit vertrouwen; vertrouwen in de mensen die ik begeleid en vertrouwend daarop dat in het werk als begeleider het juiste helpende zich op het juiste moment aandient. Ik volg het leven en ben daarin scheppend i.p.v. te bedenken hoe het allemaal zou moeten verlopen. Dat zorgt voor ontspanning, haalt je uit je hoofd en brengt je dichter bij je essentie. In ons werk is ruimte voor spiritualiteit en vorm en dat maakt het zo van deze tijd. Diep contact met wat je bezielt vertalen naar stappen die je zet in je dagelijkse leven, daar gaat het om. Dit steeds meer te doen en van daaruit te durven leven gun ik iedereen.

Naast het ITIP werk ik als coach, trainer en musicus vanuit mijn eigen bedrijf en begeleid ik mensen met vragen over leven en werk. Verder verzorg ik muzikaal-energetische begeleiding, speel ik in verschillende bands en geef ik trainingen in Verbindende Communicatie. Op het gebied van organisatieontwikkeling doe ik cultuuronderzoek en begeleid ik teams op hun pad naar zelforganisatie.

Opleidingen:
Conservatorium jazzgitaar, Instrument voor hulp, Energetische opleiding

Het ITIP is aangesloten bij CRKBO, alle opleidingen zijn btw-vrij.

De opleidingen van het ITIP voldoen aan de eisen van het NRTO keurmerk.

ITIP is initiatiefnemer van bezinningstochten.nl

ITIP school voor leven en werk
Marspoortstraat 16
7201 JC Zutphen
telefoon: 0575 - 510 850
e-mail: info@itip.nl
KvK: 11 03 32 79
NL75 TRIO 0379 6845 27

Openingstijden
maandag - donderdag 09.00 - 16.00
vrijdag 09.00 - 13.00

Ontvang jaarlijks het gratis ITIP Magazine