Marlies van Beek


Als coach/begeleider help ik je zicht te krijgen op je patronen, in contact komen met je gevoelswereld en in verbinding met je verlangens. Ik werk vanuit mijn eigen praktijk en binnen het ITIP kun je mij tegenkomen in de coachopleiding "Instrument voor hulp" en bij ons loopbaantraject: 'Zin in je werk'.

Mens, durf te leven zingt Wende Snijders. Wat mij betreft ook precies waar het in loopbaantrajecten zo over gaat. Blijf je doen waar je nu eenmaal bent ingerold of durf je jezelf steeds opnieuw de vraag te stellen: doe ik wat mij levendig maakt?
Dat vraagt moed en dan is het fijn om in een traject samen op onderzoek te gaan. Op zoek naar antwoorden voorbij de analyse, echt van binnenuit. Niet bedenken maar ervaren en voelen wat je drijft.

Zelf maakte ik ook bewust een aantal wendingen; vanuit een Corporate omgeving naar een missie-gedreven organisatie en vanuit strategisch/analytisch naar steeds meer mensgericht. Veranderingen die niet altijd makkelijk waren maar mij wel brachten op het punt dat wat ik doe steeds meer klopt met wie ik ben. 10 jaar geleden kwam ITIP op mijn weg en sindsdien ben ik mij blijven ontwikkelen. Met liefde zet ik dat nu in om ook anderen te helpen hun eigen keuzes te maken. Op dit moment heb ik een eigen praktijk in Doorn aan het bos. Ik woon daar samen met Timo en onze twee zoons Wessel en Marijn.

Het ITIP is aangesloten bij CRKBO, alle opleidingen zijn btw-vrij.

De opleidingen van het ITIP voldoen aan de eisen van het NRTO keurmerk.

ITIP is initiatiefnemer van bezinningstochten.nl

ITIP school voor leven en werk
Marspoortstraat 16
7201 JC Zutphen
telefoon: 0575 - 510 850
e-mail: info@itip.nl
KvK: 11 03 32 79
NL75 TRIO 0379 6845 27

Openingstijden
maandag - donderdag 09.00 - 16.00
vrijdag 09.00 - 13.00

Ontvang jaarlijks het gratis ITIP Magazine