Mirjam Tirion-Ietswaart


Na een universitaire studie Arabisch, heb ik jaren gewerkt als organisatieadviseur en projectleider. Gaandeweg werd mij duidelijk dat ik veel gelukkiger werd van het persoonlijke contact, in het begeleiden van mensen. Toen ik de Driejarige Opleiding bij het ITIP ben gaan doen, voelde het als thuiskomen, zowel in de manier waarop we bij het ITIP werken met mensen, als in de levenshouding die eraan ten grondslag ligt.

Ik houd van mijn werk; het zijn steeds ontmoetingen met unieke mensen. Ieder zoekt en vindt een eigen antwoord op de universele vragen van het mens-zijn. Dat verheugt en ontroert mij steeds opnieuw. En ik blijf studeren, eindeloos gefascineerd door wat er door de eeuwen heen is geschreven en gedacht over de diepere lagen die verscholen liggen onder het dagelijks leven. Daarin lees ik graag over (Joodse) mystiek, mythen en sprookjes, Jungiaanse psychologie, politiek en geschiedenis.
Mijn zoon en dochter zijn net volwassen, op de drempel van hun eigen avontuur. Voor mij is dit het begin van een nieuwe fase, waarin er ook meer ruimte komt om samen met mijn man te zeilen.


Het ITIP is aangesloten bij CRKBO, alle opleidingen zijn btw-vrij.

ITIP is initiatiefnemer van bezinningstochten.nl

ITIP school voor leven en werk
Marspoortstraat 16
7201 JC Zutphen
telefoon 0575 - 510 850
e-mail info@itip.nl

Openingstijden
maandag - donderdag 09.00 - 16.00
vrijdag 09.00 - 13.00

Ontvang jaarlijks het gratis ITIP Magazine