Monique van Laerhoven


Ik ben begeleider in de coachopleiding Instrument voor hulp. Daarnaast werk ik in organisaties, vooral in persoonlijk leiderschapsprogramma’s en teamontwikkeling. Ik geef vanuit mijn eigen praktijk individuele coaching aan mensen die meer van binnenuit, met hart en ziel willen leren leven en werken.

De ITIP Opleiding bracht mij de diepgang die ik zocht in mijn leven. Ik leerde opnieuw kennen wat mij bezielt en beroert en daar uitdrukking aan te geven in mijn dagelijks leven. Mijn vertrouwen om mijn innerlijke stem te volgen groeide en dat heeft fundamentele verandering gebracht in mijn werk en privéleven. Ruim 25 jaar nu begeleid ik als trainer/coach mensen in hun ontwikkeling; sinds 2006 als zelfstandige. In mijn werk ben ik liefdevol confronterend en gericht op nieuwe mogelijkheden die zichtbaar worden als je durft los te laten wat niet meer past.

Het inspireert mij om mensen te zien opbloeien als ze weer in contact komen met wat hen van binnenuit beweegt. De eigenheid en kracht die dan zichtbaar worden zijn vaak verrassend en ontroerend. Ik vind het fascinerend hoe mensen aan betekenis voor hun omgeving winnen als ze hun hart volgen, eigenheid ontwikkelen en gaan staan voor wat ze waard zijn. Buiten mijn werk vind ik inspiratie in de natuur, muziek en dans.

Opleiding: WO Biologie. De ITIP Opleiding en Energetische Opleiding. Opleiding Systemisch Werk.

Het ITIP is aangesloten bij CRKBO, alle opleidingen zijn btw-vrij.

De opleidingen van het ITIP voldoen aan de eisen van het NRTO keurmerk.

ITIP is initiatiefnemer van bezinningstochten.nl

ITIP school voor leven en werk
Marspoortstraat 16
7201 JC Zutphen
telefoon: 0575 - 510 850
e-mail: info@itip.nl
KvK: 11 03 32 79
NL75 TRIO 0379 6845 27

Openingstijden
maandag - donderdag 09.00 - 16.00
vrijdag 09.00 - 13.00

Ontvang jaarlijks het gratis ITIP Magazine