Dagboek van de Ziel


De zeven levensfasen

Dagboek van de Ziel

Aan de hand van vele persoonlijke voorbeelden, mythen en verhalen beschrijft 'Dagboek van de Ziel' de reis van de ziel door de zeven levensfasen.

Het laat zien welk archetypisch geschenk je in iedere levensfase krijgt en hoe je dit geschenk uit kunt pakken. Door de reflectievragen en meditaties is ‘Dagboek van de Ziel’ niet alleen een leesboek, maar ook een werkboek. Het zal je inspireren om, voor het eerst of opnieuw, stappen te zetten op de avontuurlijke weg van persoonlijke ontwikkeling en contact te maken met je ziel.

De indrukwekkende tekeningen in het boek zijn van Frans Zwartjes, in binnen- en buitenland bekend om zijn experimentele films.

Geleide meditaties online luisteren

Bij elke levensfase biedt Bertie Hendriks een geleide meditatie aan, ‘live’ opgenomen tijdens een van zijn retraites. Beluister alle zeven meditaties op ons youtubekanaal:

 Recensies

“Dagboek van de Ziel is wat men noemt een meesterwerk en een ode aan de mens in al zijn/haar mogelijkheden en (on)volkomenheden. Een schitterend verhaal over ontwikkeling in letterlijke zin, doorleefd, bevlogen en bezield verteld, als een uitnodiging om je eigen waarheid te zien.” – Bewustzijn Online

“Zoals een plattegrond van een stad niet de stad is maar wel een manier om die te verkennen, is er nu een boek dat behulpzaam kan zijn bij het vinden van de onderliggende thema’s in je leven.” – De Gelderlander

Breaking News:
Dagboek van de Ziel is nu ook als E-book verkrijgbaar in het Engels: ‘Diary of the Soul, the Seven Phases of Life’
Je kunt vrienden verwijzen naar Amazon  voor USA of Rakuten KOBO   voor Europa /Canada/Australie.
En de eerste review is te lezen: on Amazon van Diary of the Soul, the SevenPhases of Life op Amazon.
5.0 out of 5 stars Clear, deep and reflective
Reviewed in the United States on July 20, 2021
Diary of the soul somehow manages to integrate a breadth of insights into a beautiful and accessible format which will be useful to both seasoned Jungians and to those just beginning to explore their inner lives. The seven phases offer clear, deep and reflective examples designed to help people navigate key turning points. It is without a doubt the best book on individuation and development that I have ever read.

 

Lezerservaring
"Een boek zo rijk aan menselijkheid geschreven, dat de liefde van de bladzijden spat."

Het ITIP is aangesloten bij CRKBO, alle opleidingen zijn btw-vrij.

De opleidingen van het ITIP voldoen aan de eisen van het NRTO keurmerk.

ITIP is initiatiefnemer van bezinningstochten.nl

ITIP school voor leven en werk
Marspoortstraat 16
7201 JC Zutphen
telefoon: 0575 - 510 850
e-mail: info@itip.nl
KvK: 11 03 32 79
NL75 TRIO 0379 6845 27

Openingstijden
maandag - donderdag 09.00 - 16.00
vrijdag 09.00 - 13.00

Ontvang jaarlijks het gratis ITIP Magazine