Energetische Opleiding


Basisjaar

In deze opleiding leer je de meest essentiële ‘vaardigheden’ van het energetisch werk: contact maken en houden, energetisch kijken en voelen, impulsen herkennen en volgen, gecenterd en ontspannen aanwezig zijn.

Het directe contact

Energetisch werk is voor ons verbonden met een manier van aanwezig zijn, waarin je kiest voor het directe contact met jezelf en met de ander. Om in dat directe contact te leren je impulsen te vertrouwen en te volgen, en je overtuigingen en blokkades los te laten, dat is de essentie. Zo help je jezelf en daarmee de ander.

Voorbij het rationele

Energetisch werk heeft vele voordelen: het ontspant, vitaliseert en bevrijdt je lichaam van blokkades. Zo herstelt het de eenheid van lichaam en geest. Bovenal helpt het je om jezelf voorbij het rationele te leren kennen en meer op je gevoel en intuïtie af te gaan.

Vorm en inhoud

Het Basisjaar bestaat uit vijf blokjes. Vanuit de thema’s en de actualiteit van het moment, bieden we een groot scala aan energetische oefeningen. Je zult daarin direct ervaren hoe je omgaat met pijn, lust en verlangen en je wordt uitgenodigd om je blokkades los te laten. Tegelijkertijd leer je de vaardigheden van energetisch werk en krijg je de mogelijkheid veel te oefenen. Diepte en plezier zijn kenmerkend voor dit jaar.

Klik hier voor meer informatie over het Verdiepingsjaar van de Energetische Opleiding.

Wens je meer informatie rond deze opleiding neem dan contact op met kantoor met Annemieke Ros: 0575 – 510 850. Of mail naar opleiding@itip.nl wanneer je een inschrijfformulier wilt ontvangen.

 

Startdatum


Aanvragen informatie map Energetische Opleiding
Het ITIP is aangesloten bij CRKBO, alle opleidingen zijn btw-vrij.

De opleidingen van het ITIP voldoen aan de eisen van het NRTO keurmerk.

ITIP is initiatiefnemer van bezinningstochten.nl

ITIP school voor leven en werk
Marspoortstraat 16
7201 JC Zutphen
telefoon: 0575 - 510 850
e-mail: info@itip.nl
KvK: 11 03 32 79
NL75 TRIO 0379 6845 27

Openingstijden
maandag - donderdag 09.00 - 16.00
vrijdag 09.00 - 13.00

Ontvang jaarlijks het gratis ITIP Magazine