Intensieve retraite


Stiltedagen met persoonlijke begeleiding

Deze intensieve retraite vindt plaats in de wintertijd, als de natuur tot stilstand komt, zodat wat onder de grond zit opnieuw kan ontkiemen. Bij ons werkt dat ook zo. Iedereen kent fasen in zijn leven waarin het belangrijk is om stil te gaan staan en tijd en ruimte voor jezelf te maken. Om met aandacht te kijken naar waar je staat in je leven; waar je tegenaan loopt, waar je mee worstelt, waar je vragen over hebt. In stilte en rust kun je patronen ontdekken die je belemmeren en kunnen antwoorden op je persoonlijke levensvragen ontkiemen. Deze stilteretraite biedt je alle ruimte en bedding voor dit proces.

Bezieling en innerlijk weten

Patronen gericht op zelfbehoud, veiligheid en het vermijden van pijn kunnen na verloop van tijd tot een gevangenis worden. Wij richten ons met deze intensieve retraite op mensen die hun patronen willen doorbreken om weer een stromend, liefdevol mens te worden. Verlang je ernaar om een wezenlijke wending te maken, dan ben je van harte welkom. Tijdens deze dagen ervaar je de kracht van je verlangen, maar ook de tegenkracht die je afhoudt van je essentie. Je dient een zekere stevigheid te hebben om deze spanning te kunnen hanteren. Met de aanwezige hulp kun je binnen dit spanningsveld eigen antwoorden vinden.

Hulp

We werken met een klein team, waarin begeleiders met verschillende specialisaties samenwerken vanuit dezelfde bezieling. Je krijgt een individuele begeleider en er wordt, gedurende een gedeelte van de dag, in groepsverband gewerkt. Ook rust, wandelen, meditatie, stilte en lichaamswerk vormen onderdeel van het programma.
Niet alleen de begeleiding en activiteiten vormen hulp, ook het kader waarbinnen wordt gewerkt. In het dagelijks leven zorgen telefoon, mail, snoepen en dergelijke voor afleiding van wat er van binnen leeft. Deze dagen doorbreken we die conditioneringen om makkelijker contact te kunnen maken met het innerlijk.

Programma dinsdag 14.00 t/m zaterdag 15.00 uur.


Direct inschrijven


Aanvragen informatie map Intensieve retraite