Marga Brinkhof


Binnen het ITIP ben ik werkzaam als teamleider en begeleider in de coachopleiding Instrument voor hulp en ben ik projectleider van de Loopbaankring. Tevens ben ik begeleider in het traject ‘Zin in je werk' (voorheen: Bezieling in je loopbaan) en initiator en begeleider van de stilteweekenden op Schiermonnikoog. Daarnaast verzorg ik incompany-trainingen en individuele trajecten op het gebied van mindfulness, persoonlijk leiderschap, loopbaanontwikkeling en outplacement.

Wat mij steeds weer raakt zijn mensen die, met vallen en opstaan, antwoord geven op wat op hun levenspad komt. En dat ze daarbij steeds weer contact wensen te maken met wat hen van binnenuit drijft. De essentie van mijn werk bestaat uit het bieden van bedding voor die zoektocht en het behulpzaam zijn met het vertalen van wat in de diepte gevonden wordt, naar het dagelijkse (werk)bestaan.

Sinds 1996 werk ik als zelfstandig gevestigd trainer en coach. Mijn achtergrond: o.a. lerarenopleiding Sociale Pedagogiek, de ITIP Opleiding, de Energetische Opleiding, de opleiding Psychodramatische werkvormen, Dromenopleidingen, diverse Mindfulness trainersopleidingen en de opleiding Systemisch Werken .

Het ITIP is aangesloten bij CRKBO, alle opleidingen zijn btw-vrij.

De opleidingen van het ITIP voldoen aan de eisen van het NRTO keurmerk.

ITIP is initiatiefnemer van bezinningstochten.nl

ITIP school voor leven en werk
Marspoortstraat 16
7201 JC Zutphen
telefoon: 0575 - 510 850
e-mail: info@itip.nl
KvK: 11 03 32 79
NL75 TRIO 0379 6845 27

Openingstijden
maandag - donderdag 09.00 - 16.00
vrijdag 09.00 - 13.00

Ontvang jaarlijks het gratis ITIP Magazine