Marthe van der Noordaa


Vanuit het ITIP geef ik lezingen, studietrajecten rond boeddhistische thema’s en inspiratietrajecten rond de liefde en relaties, en ben ik begeleider in de ITIP Opleiding. Samen met Herma Meulenkamp geef ik leiding aan de driejarige Opleiding. Verder doe ik de redactie van het Magazine. Opleiding: Hogeschool voor de Kunsten in Amsterdam, afd. Kleinkunst.
Ik ben medevertaler van het Juwelenschip van Longchenpa en auteur van Een Zucht van verlichting en Een schat aan liefde, over de rijkdom van de liefdesrelatie.

Ik hou van helderheid, intimiteit en het leven dat me steeds weer voor raadselen stelt en waar doorlopend vragen uit oprijzen. Wat blijft is te leven in het hier en nu. Graag help ik mensen om bij dat punt van vertrouwen te komen, waarin niets hoeft te worden toegedekt. Ruim vijfentwintig jaar nu begeleid ik mensen in mijn coachingspraktijk en ik beschouw het als een voorrecht om dat te mogen doen. Mijn favoriete onderwerpen waar ik graag lezingen over geef: mededogen en de liefde.
Ik ben getrouwd met Bas Klinkhamer, we hebben drie kinderen.
Ik heb een weblog waar meditaties en favoriete boeken op staan en waar ik regelmatig schrijf over wat me bezighoudt: www.eenzuchtvanverlichting.com


Het ITIP is aangesloten bij CRKBO, alle opleidingen zijn btw-vrij.

De opleidingen van het ITIP voldoen aan de eisen van het NRTO keurmerk.

ITIP is initiatiefnemer van bezinningstochten.nl

ITIP school voor leven en werk
Marspoortstraat 16
7201 JC Zutphen
telefoon: 0575 - 510 850
e-mail: info@itip.nl
KvK: 11 03 32 79
NL75 TRIO 0379 6845 27

Openingstijden
maandag - donderdag 09.00 - 16.00
vrijdag 09.00 - 13.00

Ontvang jaarlijks het gratis ITIP Magazine