Reyke Zwartjes


Ik werk binnen het ITIP als begeleider in de opleidingen. Daarnaast werk ik namens het ITIP in organisaties. Individuele begeleiding, teambegeleiding en in-company opleidingen op het gebied van leiderschap vallen daaronder.

In mijn werk raak ik bezield als ik deelgenoot mag zijn van het afgedekte en vaak ongekende. Soms pijnlijk, maar ook zo bevrijdend. Ik hou ervan om dan in de ruimte en vrijheid die ontstaat met de ander samen te zijn. Dan voel ik de verbinding met mezelf, de ander en dat wat onbenoembaar en groot is. Leven vanuit wie je werkelijk bent, zonder je te hoeven verschuilen achter je vertrouwde patronen, is waar ik met hart en ziel voor ga. Bij mezelf en bij de ander. Ieder mens, ongeacht wat hij of zij heeft meegemaakt, is in staat om naar beste weten het leven voluit te leven. En ik ben daar graag deelgenoot van.

In het bedrijfsleven heb ik gewerkt als directiesecretaris, operationeel directeur en management consultant. Opleidingen: VWO, Europees Secretaresse, de ITIP Opleiding en de Energetische Opleiding, opleiding tot Kunstzinnig Therapeut.

Het ITIP is aangesloten bij CRKBO, alle opleidingen zijn btw-vrij.

De opleidingen van het ITIP voldoen aan de eisen van het NRTO keurmerk.

ITIP is initiatiefnemer van bezinningstochten.nl

ITIP school voor leven en werk
Marspoortstraat 16
7201 JC Zutphen
telefoon: 0575 - 510 850
e-mail: info@itip.nl
KvK: 11 03 32 79
NL75 TRIO 0379 6845 27

Openingstijden
maandag - donderdag 09.00 - 16.00
vrijdag 09.00 - 13.00

Ontvang jaarlijks het gratis ITIP Magazine