Persoonlijke coaching


Van inzicht naar verandering

Wanneer je in je leven te maken hebt met knelpunten, stagnatie of levensvragen, dan bieden wij begeleiding. Op basis van je vraag verwijzen we je gericht door naar een van onze begeleiders, die elk een eigen stijl en achtergrond hebben.

Begeleiding en persoonlijk advies

Soms kan het leven situaties en problemen opwerpen die te moeilijk zijn om alleen op te lossen. Wil je individuele begeleiding bij een levensvraag of wil je persoonlijk advies? Neem dan contact op met een van onze medewerkers. Deze kan je aan een begeleider koppelen die goed bij jou en je vraag past. Onze begeleiders hebben ieder een eigen stijl en achtergrond, maar werken vanuit dezelfde ITIP basis.

De vorm van de begeleiding is altijd maatwerk en heel divers. Het zal een combinatie zijn van praten, oefeningen doen, werken met dromen en indien gewenst ook lichaamswerk. Je persoonlijke inzichten vertalen we altijd naar de praktijk, zodat je wezenlijke stappen kunt zetten in je dagelijks leven.

Contact

Wil je hulp bij het maken van een passende keuze voor een begeleider? Neem contact op met ons kantoor via (0575) 510 850. Het ITIP heeft een netwerk van begeleiders door het hele land. Voor coaching bij het maken van nieuwe keuzes in je werk en loopbaan, kun je terecht bij een van onze loopbaanbegeleiders.

Startdatum


Het ITIP is aangesloten bij CRKBO, alle opleidingen zijn btw-vrij.

ITIP is initiatiefnemer van bezinningstochten.nl

ITIP school voor leven en werk
Marspoortstraat 16
7201 JC Zutphen
telefoon: 0575 - 510 850
e-mail: info@itip.nl
KvK: 11 03 32 79
NL75 TRIO 0379 6845 27

Openingstijden
maandag - donderdag 09.00 - 16.00
vrijdag 09.00 - 13.00

Ontvang jaarlijks het gratis ITIP Magazine