Dromenopleiding


Wie heeft er niet wel eens een droom gehad die van grote waarde bleek? Die een diep contact met je innerlijk teweegbracht en je ziel aan het woord liet? Ook al is een droom vaak mysterieus, hij draagt toch wetmatigheden in zich die je kunt leren zien, waardoor je droomthema’s beter leert herkennen en begrijpen.

Contact met je eigen wijsheid

Door veel met dromen te werken, vergroot je het contact met je eigen wijsheid en je intuïtie. Je spreekt je vermogen aan om jezelf tot hulp te zijn. Je ontwikkelt meer begrip en inzicht in je eigen dromen en je leert hoe je andere mensen met hun dromen kunt helpen.

Inhoud

De opleiding bestaat uit vier trainingsblokken met tussentijds contact in een droom-intervisiegroepje. Ieder blok heeft een eigen thema met een passende opdracht ter voorbereiding. Je ontwikkelt je eigen instrumentschap met droomuitleg. In het studieprogramma staat de uitgebreide informatie.
De opleiding is gebaseerd op de inzichten die we hebben opgedaan in ons jarenlange werken met dromen, en tijdens het schrijven van het boek De nachtelijke reis, dromen als bron van hulp.

In de opleiding komen de volgende onderwerpen aan bod:
–  De structuur en opbouw van de droom
–  Contact met subpersoonlijkheden
–  Schaduwen en nachtmerries
–  De verdrongen energie van dieren, totems, seks
–  Het onderscheid tussen heldere spirituele dromen en andere dromen
–  Lichtwezens, gidsen, oplaadplekken
–  Lucide dromen

Werkvormen

We maken onder meer gebruik van visualisaties, verbeelden van droomenergie, gesprekken met je droommeester, de impulsmethode en droomyoga.

Iets voor jou?

Wil je beter contact krijgen met je dromenwereld, en meer inzicht in je dromen en wil je daar ook andere mensen mee helpen? Dan nodigen we je van harte uit voor deze opleiding.
Je kunt een inschrijfformulier aanvragen via opleiding@itip.nl

 

 


Startdatum


Aanvragen informatie map Dromenopleiding
Het ITIP is aangesloten bij CRKBO, alle opleidingen zijn btw-vrij.

ITIP is initiatiefnemer van bezinningstochten.nl

ITIP school voor leven en werk
Marspoortstraat 16
7201 JC Zutphen
telefoon 0575 - 510 850
e-mail info@itip.nl

Openingstijden
maandag - donderdag 09.00 - 16.00
vrijdag 09.00 - 13.00

Ontvang jaarlijks het gratis ITIP Magazine