Een schat aan Liefde


In je relatie

Een schat aan Liefde

In Een schat aan Liefde vertelt Marthe van der Noordaa over de schoonheid en mystiek van de liefdesrelatie, over hoezeer de liefde je leven glans kan geven en doen schitteren. De schat aan liefde lijkt in de maalstroom van het dagelijks leven ver te zoeken en soms verloren, maar ze blijft onder alles aanwezig, klaar om opgedelfd te worden.

Op haar kenmerkende wijze – concreet, diepgaand en persoonlijk – beschrijft Marthe van der Noordaa de schatten van de liefdesrelatie, waarmee je je relatie een boost kunt geven en tot bloei kunt brengen: de vonk van de eerste ontmoeting, de leerweg van de liefdesrelatie en tot slot het mysterie van de liefde.

Marthe van der Noordaa (1963) is medeauteur van Het Juwelenschip van Longchenpa en auteur van Een Zucht van verlichting (vierde druk, uitgeverij ITIP/ voorheen bij Ten Have). Ze is 28 jaar getrouwd met Bas Klinkhamer, met wie ze ook samenwerkt. Ze is begeleider in de ITIP Opleiding, geeft lezingen over de liefde en heeft een coachingspraktijk voor individuele- en relatiecoaching.

Geïllustreerd met liefdesgedichten en zwart-wit portretten van Erna Kuik.

eenschataanliefdeansichtkaarten

Recensies

“Meermalen dacht ik: als ik dit had geweten toen ik achttien was…” (over-boeken.blogspot.nl)

“Sommige boeken lees je niet maar die voel je, die ervaar je en die nemen letterlijk bezit over je. Een schat aan liefde in je relatie is een van deze boeken.” (vbnow.nl)

“Allesbehalve een standaardboek over relatieproblemen en hoe daarmee om te gaan.” (spiritualiteit.blog.nl) 

 

 

 

Lezerservaring
"Dit prachtige boek geeft inzicht en antwoorden. Niet door in te zoomen op de moeilijkheden en worstelingen, maar juist door aandacht te geven aan de schoonheid en de rijkdom van de liefde."

Het ITIP is aangesloten bij CRKBO, alle opleidingen zijn btw-vrij.

De opleidingen van het ITIP voldoen aan de eisen van het NRTO keurmerk.

ITIP is initiatiefnemer van bezinningstochten.nl

ITIP school voor leven en werk
Marspoortstraat 16
7201 JC Zutphen
telefoon: 0575 - 510 850
e-mail: info@itip.nl
KvK: 11 03 32 79
NL75 TRIO 0379 6845 27

Openingstijden
maandag - donderdag 09.00 - 16.00
vrijdag 09.00 - 13.00

Ontvang jaarlijks het gratis ITIP Magazine