Een schat aan Liefde


In je relatie

Een schat aan Liefde

In 'Een schat aan Liefde' vertelt Marthe van der Noordaa over de schoonheid en mystiek van de liefdesrelatie, over hoezeer de liefde je leven glans kan geven en doen schitteren. Er is veel te zeggen over de moeite en worsteling in een relatie, maar in dit boek staat de rijkdom op de voorgrond. De schat aan liefde die in de maalstroom van het dagelijks leven ver weg en soms verloren lijkt, maar die onder alles aanwezig blijft, klaar om opgedelfd te worden.

Op haar kenmerkende wijze – concreet, diepgaand en persoonlijk – beschrijft Marthe van der Noordaa de schatten van de liefdesrelatie, waarmee je je relatie tot volle bloei kunt brengen: de vonk van de eerste ontmoeting, de leerweg van de liefdesrelatie en tot slot het mysterie van de liefde.

Marthe van der Noordaa (1963), van oorsprong theatermaker en scenarioschrijver, is medeauteur van Het Juwelenschip van Longchenpa en auteur van Een Zucht van verlichting (derde druk, uitgeverij Ten Have). Ze is getrouwd, al meer dan 25 jaar, met Bas Klinkhamer, met wie ze ook samenwerkt. Ze geeft lezingen over de liefde en in haar coachingspraktijk begeleidt zij koppels in hun relatie.

Geïllustreerd met liefdesgedichten en schitterende zwart-wit portretten van Erna Kuik.

eenschataanliefdeansichtkaarten

Recensies

“Meermalen dacht ik: als ik dit had geweten toen ik achttien was…” (over-boeken.blogspot.nl)

“Sommige boeken lees je niet maar die voel je, die ervaar je en die nemen letterlijk bezit over je. Een schat aan liefde in je relatie is een van deze boeken.” (vbnow.nl)

“Allesbehalve een standaardboek over relatieproblemen en hoe daarmee om te gaan.” (spiritualiteit.blog.nl) 

 

 

 

Lezerservaring
"Dit prachtige boek geeft inzicht en antwoorden. Niet door in te zoomen op de moeilijkheden en worstelingen, maar juist door aandacht te geven aan de schoonheid en de rijkdom van de liefde."

Het ITIP is aangesloten bij CRKBO, alle opleidingen zijn btw-vrij.

ITIP is initiatiefnemer van bezinningstochten.nl

ITIP school voor leven en werk
Marspoortstraat 16
7201 JC Zutphen
telefoon: 0575 - 510 850
e-mail: info@itip.nl
KvK: 11 03 32 79
NL75 TRIO 0379 6845 27

Openingstijden
maandag - donderdag 09.00 - 16.00
vrijdag 09.00 - 13.00

Ontvang jaarlijks het gratis ITIP Magazine