Bezieling in je loopbaan


Een nieuwe impuls aan je werkend bestaan

Bezieling in je loopbaan is een traject voor mensen die een nieuwe impuls willen of moeten geven aan hun werkend bestaan. We helpen je om keuzes te maken die aansluiten bij je talenten, bij wie je bent, bij wat jou drijft en inspireert. Zo kun je helemaal jezelf zijn in je werk en ga je meer plezier beleven aan je (toekomstig) werk.

Persoonlijke begeleiding gecombineerd met groepswerk

Eigen aan onze werkwijze is dat wij individuele begeleiding combineren met groepswerk, waarin je ook leert van ‘collega’s’ die in een vergelijkbaar proces zitten. Hierdoor krijg je een frisse en krachtige spiegel voorgehouden, die je helpt om andere keuzes te maken.

Vijf dagbijeenkomsten in een groep

Het traject bestaat uit vijf dagbijeenkomsten en vijf individuele sessies, verspreid over vijf maanden. We werken met je (werk)biografie, gaan op zoek naar jouw unieke talenten en kwaliteiten, leren je omgaan met de tegenkrachten in jezelf en je omgeving, en staan stil bij hoe jij jezelf vanuit je eigen kracht kunt presenteren. We werken op een concrete en diepgaande manier, vanuit een rijke variatie aan werkvormen en ervaringsoefeningen.

Vijf individuele sessies

Voorafgaand aan het traject vindt een intakegesprek plaats met een loopbaanbegeleider in jouw regio die je individueel gaat begeleiden. Gedurende het traject heb je (minimaal) vijf individuele sessies (dat is inclusief het intake gesprek) met een vaste loopbaanbegeleider bij jou in de buurt, waarbij je werkt aan zelfinzicht en het maken van keuzes richting ander werk, of een andere manier van werken in je huidige werksituatie.

Wat biedt dit traject je?

  • Individuele begeleiding op jouw persoonlijke vragen en thema’s door een vaste loopbaanbegeleider in jouw regio;
  • Gerichte reflectie en uitwisseling met ‘collega’s’ die in een vergelijkbaar proces zitten;
  • Wezenlijk inzicht op jouw natuurlijke talenten en bezieling;
  • Ervaringsoefeningen die je helpen om in je concrete dagelijkse praktijk tot andere keuzes te komen.

Ben je geïnteresseerd? Neem contact op met programmaleider Marga Brinkhof 06 – 220 532 01 of met ons kantoor 0575 – 510 850 voor meer informatie of een intakegesprek. 


Direct inschrijven


Aanvragen informatie map Bezieling in je loopbaan