Masterclass Karakterstructuren


Verdiepingsdagen voor oud leerlingen

Begeleiding Bertie Hendriks

De karakterstructuren vormen een prachtig, goed geordend systeem van menselijke verdedigingsmechanismen tegen pijn en afwijzing. Zij bieden op het fysieke, emotionele en mentale vlak een schat aan informatie over het wel en wee van ons mensen. Theoretisch en praktisch bezig zijn met de leer van de karakterstructuren, geeft je inzicht in veel voorkomende menselijke thema’s en hoe deze doorwerken in menselijk gedrag.

Werken met interne overtuigingen en emoties van mensen is delicaat en subtiel werk. Kennis en kunde dienen hand in hand te gaan. Kennis van de dynamiek van de karakterstructuren krijgt een plek naast de kunde van het in contact en afgestemd werken met de ander.

Tijdens deze driedaagse behandel ik de karakterstructuren op speelse, diepgaande wijze. Je krijgt alle kans te oefenen, vragen te stellen of feedback te krijgen.

Dit aanbod is voor mensen die andere mensen begeleiden op hun levenspad en hun begeleiderschap op een hoger plan willen brengen. Twijfel je of deze workshop geschikt is voor je, schroom niet contact met me op te nemen via bertiehendriks@tiscali.nl

Max. aantal deelnemers: 16
donderdag 27 mei 14.00 uur – zaterdag 29 mei 16.00 uur

Startdatum


Aanvragen informatie map Masterclass Karakterstructuren
Het ITIP is aangesloten bij CRKBO, alle opleidingen zijn btw-vrij.

De opleidingen van het ITIP voldoen aan de eisen van het NRTO keurmerk.

ITIP is initiatiefnemer van bezinningstochten.nl

ITIP school voor leven en werk
Marspoortstraat 16
7201 JC Zutphen
telefoon: 0575 - 510 850
e-mail: info@itip.nl
KvK: 11 03 32 79
NL75 TRIO 0379 6845 27

Openingstijden
maandag - donderdag 09.00 - 16.00
vrijdag 09.00 - 13.00

Ontvang jaarlijks het gratis ITIP Magazine