Duik in jezelf


2-daagse workshop

Ben je toe aan een volgende stap in je ontwikkeling? Loop je vast in hoe je de dingen nu aanpakt en kom je steeds weer in dezelfde situaties terecht? Of ben je benieuwd wat persoonlijke ontwikkeling je kan brengen en wil je hierin een stap zetten?

In twee dagen tot de kern
Tijdens deze twee dagen kom je tot de kern van waar je nu staat. Je ontdekt wat echt belangrijk voor je is en onderzoekt hoe je hier, in de drukte van alledag, ruimte voor kunt maken. Je verdiept je zelfinzicht en onderzoekt je drijfveren: waar verlang ik naar? Wat is echt belangrijk voor me? En wat heb ik nodig om verder te komen?

Na deze twee dagen ga je met meer zelfkennis en een hernieuwd gevoel van richting naar huis. Deze workshop is een goede manier om kennis te maken met het ITIP en onze manier van werken. Duik in jezelf  is een krachtige opstap voor wie verder wil komen met zijn persoonlijke ontwikkeling.

Waarom het ITIP?
Het ITIP heeft 35 jaar ervaring in het begeleiden en coachen van mensen en organisaties. We werken met een betrokken en bevlogen team van professionele en ervaren begeleiders. Deelnemers van onze workshops zijn vaak verrast hoe ze in relatief korte tijd tot de kern kunnen komen. Jaarlijks doen er meer dan 550 mensen mee aan onze opleidingen. En voor het overgrote deel van onze deelnemers betekent ‘Het ITIP’ een ommekeer in hun leven.

Wil je weten of deze workshop geschikt is voor jou? Bel ons gerust voor een persoonlijk advies.

Programma
Vrijdag 21 augustus van 10.00 – 17.00 en zaterdag 22 augustus van 10.00-16.00 uur
Locatie: groep 1 in het Holos Huis te Utrecht en groep 2 in het Helicon gebouw in Zeist.

In samenwerking met de locaties hebben we goede voorzorgsmaatregelen genomen rondom corona. Voorafgaand aan de dagen ontvang je een protocol. We werken in kleine groepen en passen waar nodig het programma aan.

“Een duik in het diepe”
“Dat dit in 2 dagen kan, zo tot de kern”
“Ik ben verrast over mezelf en de groep”
“Wat een fijne groep was dit”


Het ITIP is aangesloten bij CRKBO, alle opleidingen zijn btw-vrij.

De opleidingen van het ITIP voldoen aan de eisen van het NRTO keurmerk.

ITIP is initiatiefnemer van bezinningstochten.nl

ITIP school voor leven en werk
Marspoortstraat 16
7201 JC Zutphen
telefoon: 0575 - 510 850
e-mail: info@itip.nl
KvK: 11 03 32 79
NL75 TRIO 0379 6845 27

Openingstijden
maandag - donderdag 09.00 - 16.00
vrijdag 09.00 - 13.00

Ontvang jaarlijks het gratis ITIP Magazine