Arthur Kleintjens


In 2016 ben ik begonnen als co-begeleider binnen de driejarige ITIP Opleiding. Inmiddels werk ik als begeleider in het eerste en het tweede jaar. Zelf heb ik bij het ITIP de driejarige Opleiding en de Energetische Opleiding gevolgd.

In de begeleiding van deelnemers is het telkens weer de directe ontmoeting die mij inspireert. Hoe relatief eenvoudig is het toch om elkaar, dwars door alle lagen heen, te leren kennen en tot verdieping te komen.
Liefdevol confronterend, vaak met lichtheid en humor, richt mijn begeleiding zich op je vermogen om in het hier en nu aanwezig te zijn. Om vanuit een wakker bewustzijn vrijer te leven.

Naast mijn werk als coach en begeleider heb ik de afgelopen decennia gewerkt als manager in de culturele sector. Onder anderen bij Eye Filmmuseum, de Rode Hoed en De Nieuwe Liefde. Onlangs heb ik een overstap gemaakt naar de gehandicaptenzorg. Een nieuw werkveld waar ik vol enthousiasme ben ingestapt.

Yoga, meditatie en stilte zijn belangrijke pijlers in mijn bestaan. Ze helpen mij om bij mezelf en mijn lichaam te komen.
Daarnaast is muziek voor mij een voortdurende bron van inspiratie. Een oneindig vrije ruimte waar ik mezelf kan opladen, bezinnen en verliezen.

Ik woon samen met mijn vrouw in Haarlem.

Het ITIP is aangesloten bij CRKBO, alle opleidingen zijn btw-vrij.

De opleidingen van het ITIP voldoen aan de eisen van het NRTO keurmerk.

ITIP is initiatiefnemer van bezinningstochten.nl

ITIP school voor leven en werk
Marspoortstraat 16
7201 JC Zutphen
telefoon: 0575 - 510 850
e-mail: info@itip.nl
KvK: 11 03 32 79
NL75 TRIO 0379 6845 27

Openingstijden
maandag - donderdag 09.00 - 16.00
vrijdag 09.00 - 13.00

Ontvang jaarlijks het gratis ITIP Magazine