Bertram Lammers


Ik werk als begeleider in de Opleiding, Beziel je leiderschap, heb de dagelijkse leiding over het Organisatie en Adviesteam en in de bezinningstochten. Verder begeleid ik mensen individueel. Ik heb bijna twintig jaar gewerkt als leidinggevende binnen de overheid en het bedrijfsleven. Nu werk ik als zelfstandig ondernemer.

Met mijn jarenlange ervaring als trainer, coach en leidinggevende ben ik een stevige sparringpartner voor directie- en managementteams. Ook heb ik een technische achtergrond als hydrologisch ingenieur. Mijn kennis en ervaring voel je direct in mijn coaching terug.

Ik ben iemand waarbij je je direct vertrouwd voelt. Ik luister aandachtig, ben vrij van oordelen en ben oprecht nieuwsgierig naar jou als mens. Met mijn analytische blik en heldere waarnemingsvermogen houd ik je een krachtige spiegel voor. Ik ben een echt buitenmens met een voorliefde voor avontuur in de bergen, het Hoge Noorden en de woestijnen. Het liefst trekt ik er met jou op uit; de natuur in. In de bossen of bergen, daar ben ik op mijn best. De oerkracht van de natuur en het Sjamanisme inspireren mij, telkens weer. Ik geniet ervan om in de bezinningstochten mijn lichte en speelse kant in te zetten en deze te combineren met de kracht, stilte en inspiratie van de natuur en het sjamanisme. Om de natuur als spiegel van de ziel zijn werk te laten doen.

Ik ben in 1959 geboren, getrouwd met Ingrid van Dijk en we hebben drie kinderen. Zelf heb ik binnen het ITIP de Juiste Maat, Instrument voor hulp, de Energetische en de Dromenopleiding gevolgd.

Het ITIP is aangesloten bij CRKBO, alle opleidingen zijn btw-vrij.

De opleidingen van het ITIP voldoen aan de eisen van het NRTO keurmerk.

ITIP is initiatiefnemer van bezinningstochten.nl

ITIP school voor leven en werk
Marspoortstraat 16
7201 JC Zutphen
telefoon: 0575 - 510 850
e-mail: info@itip.nl
KvK: 11 03 32 79
NL75 TRIO 0379 6845 27

Openingstijden
maandag - donderdag 09.00 - 16.00
vrijdag 09.00 - 13.00

Ontvang jaarlijks het gratis ITIP Magazine