Bertram Lammers


Ik werk als begeleider in de Opleiding, Beziel je leiderschap, heb de dagelijkse leiding over het Organisatie en Adviesteam en in de bezinningstochten. Verder begeleid ik mensen individueel. Opgeleid als hydroloog in Wageningen, heb ik bijna twintig jaar gewerkt als leidinggevende binnen de overheid en het bedrijfsleven. Nu werk ik als zelfstandig ondernemer.

Mijn motto is om te leven en te werken ‘in vertrouwen’. Vanuit deze opgave werk ik ook met mensen. Als je je kracht vol kunt inzetten, je kunt laten leiden door je impulsen en durft te zijn wie je bent, dan leef en werk je in vertrouwen. Dan ervaart je omgeving wie je werkelijk bent en ontstaat geïnspireerd contact tussen mensen, binnen teams en in organisaties.

Ik ben een natuurmens met een voorliefde voor de bergen, het Hoge Noorden en de woestijnen. De oerkracht van de natuur en het Sjamanisme inspireren mij, telkens weer. Ik geniet ervan om in de bezinningstochten mijn lichte en speelse kant in te zetten en deze te combineren met de kracht, stilte en inspiratie van de natuur en het sjamanisme. Om de natuur als spiegel van de ziel zijn werk te laten doen.

Ik ben in 1959 geboren, getrouwd met Ingrid van Dijk en we hebben drie kinderen. Zelf heb ik binnen het ITIP de Juiste Maat, Instrument voor hulp, de Energetische en de Dromenopleiding gevolgd.

Het ITIP is aangesloten bij CRKBO, alle opleidingen zijn btw-vrij.

De opleidingen van het ITIP voldoen aan de eisen van het NRTO keurmerk.

ITIP is initiatiefnemer van bezinningstochten.nl

ITIP school voor leven en werk
Marspoortstraat 16
7201 JC Zutphen
telefoon: 0575 - 510 850
e-mail: info@itip.nl
KvK: 11 03 32 79
NL75 TRIO 0379 6845 27

Openingstijden
maandag - donderdag 09.00 - 16.00
vrijdag 09.00 - 13.00

Ontvang jaarlijks het gratis ITIP Magazine