Edith ter Hoeven


Mensch, durf te leven!

Een spannende, vitale uitdaging, en vaak bezongen. Ik werk hier graag mee, mensen die op onderzoek durven te gaan om meer ‘eigen’ te leven.  Ik doe dit vanuit mijn eigen coachpraktijk in Amsterdam en in mijn trajecten bij het ITIP.

Ik begeleid de groepstrajecten ‘Zin in je Werk’ en ‘Persoonlijk Traject’ en ik geef individuele coachsessies. Daarnaast ben ik teamleider van de ITIP Loopbaangroep. Een traject bij onze school doet je ontdekken welke verlangens, potentie en dromen je in je meedraagt. En geeft je zicht op alle bezwaren die je hiertussen zet. Ik hou ervan om met mensen deze gebieden vrij te verkennen. Zodat keuzes helder worden. En de moed verzameld kan worden om iets nieuws te proberen, of op een andere manier te doen, zonder te weten wat er dan gebeurt. Die momenten van aarzeling, wel en niet willen, daar ben ik graag bij. Kleine stapjes en/of grote sprongen, waardoor je leven je steeds beter past.

In mijn eigen professionele leven heb ik ook keerpunten gekend: het besluit om na de HEAO Psychologie te gaan studeren. De keuze om afscheid te nemen van mijn functie als medisch psycholoog/trainer bij het VU Medisch Centrum en voor mezelf te beginnen. Ik zie dit als rijke ervaringen, met alles wat erbij hoorde. Bij het ITIP heb ik Instrument voor Hulp, de Energetische opleiding en de Dromenopleiding gedaan. Verder ben ik ‘erkend coach’ en lid van het Nederlands Instituut van Psychologen.

Ik woon met mijn gezin in Amsterdam.

Het ITIP is aangesloten bij CRKBO, alle opleidingen zijn btw-vrij.

De opleidingen van het ITIP voldoen aan de eisen van het NRTO keurmerk.

ITIP is initiatiefnemer van bezinningstochten.nl

ITIP school voor leven en werk
Marspoortstraat 16
7201 JC Zutphen
telefoon: 0575 - 510 850
e-mail: info@itip.nl
KvK: 11 03 32 79
NL75 TRIO 0379 6845 27

Openingstijden
maandag - donderdag 09.00 - 16.00
vrijdag 09.00 - 13.00

Ontvang jaarlijks het gratis ITIP Magazine