Edith ter Hoeven


Vanuit mijn eigen praktijk in Amsterdam begeleid ik mensen die op het punt staan hun leven een nieuwe wending te geven. Voor het ITIP is deze begeleiding met name gericht op het (her)vinden van bezieling en leiderschap in iemands loopbaan.

Binnen de Loopbaangroep werk ik als begeleider in het groepstraject Zin in je werk (voorheen: Bezieling in je loopbaan) en ik geef individuele coachsessies. In het Persoonlijk Traject werk ik als begeleider. In een traject word je geholpen om stil te staan bij jouw potentie, talenten en dromen. En hoe jij jezelf kan helpen om hier vorm aan te geven. De keuze om iets nieuws te doen zonder te weten wat er dan ontstaat, vraagt moed. Die momenten van aarzeling, wel en niet willen, ik vind het bijzonder om daar bij te mogen zijn. Kleine stapjes en/of grote sprongen maken, met als resultaat werk en een leven dat steeds beter past bij wie jij bent.

In mijn eigen professionele leven heb ik ook keerpunten gekend: het besluit om na de HEAO Psychologie te gaan studeren. De keuze om afscheid te nemen van mijn functie als medisch psycholoog/trainer bij het VU Medisch Centrum en voor mezelf te beginnen. Ik zie dit als rijke ervaringen, met alles wat erbij hoorde. Bij het ITIP heb ik Instrument voor Hulp, de Energetische opleiding en de Dromenopleiding gedaan. Verder ben ik ‘erkend coach’ en lid van het Nederlands Instituut van Psychologen.

Ik woon met mijn gezin in Amsterdam.

Het ITIP is aangesloten bij CRKBO, alle opleidingen zijn btw-vrij.

De opleidingen van het ITIP voldoen aan de eisen van het NRTO keurmerk.

ITIP is initiatiefnemer van bezinningstochten.nl

ITIP school voor leven en werk
Marspoortstraat 16
7201 JC Zutphen
telefoon: 0575 - 510 850
e-mail: info@itip.nl
KvK: 11 03 32 79
NL75 TRIO 0379 6845 27

Openingstijden
maandag - donderdag 09.00 - 16.00
vrijdag 09.00 - 13.00

Ontvang jaarlijks het gratis ITIP Magazine