Gert Stegeman


Ik begeleid mensen bij persoonlijke vragen, in werk en loopbaan, en in hun relatie. Dit doe ik zowel in individuele trajecten als in groepen. Binnen het ITIP ben ik onder meer begeleider in de ITIP Opleiding en de opleiding Instrument voor Hulp, in het traject 'Zin in je werk (voorheen: Bezieling in je loopbaan), en in bezinningstochten naar de woestijn, de bergen en Israël.

Ik help mensen om de stagnatie die ze in hun werk of leven ervaren onder ogen te zien en liefdevol op te nemen. Mijn persoonlijke ervaring is dat je juist in het ongewenste, in de tegenslag, op de bodem van de put of in het donkere bos, weer in contact kunt komen met wie je werkelijk bent. ‘In de modder bloeit de Lotus’. Ik zie het als mijn werk om je daarin je eigen kracht te helpen ontdekken, en in te zetten voor wat jou het liefste is.

Ik ben getrouwd met Corine en we hebben twee dochters. Binnen het ITIP heb ik de opleiding Instrument voor hulp en de Energetische opleiding gevolgd, en bij het Hellingerinstituut de basisopleiding Familieopstellingen. Mijn inspiratie vind ik onder meer in (oude) verhalen, de natuur, reizen, en mijn gezinsleven.

Het ITIP is aangesloten bij CRKBO, alle opleidingen zijn btw-vrij.

De opleidingen van het ITIP voldoen aan de eisen van het NRTO keurmerk.

ITIP is initiatiefnemer van bezinningstochten.nl

ITIP school voor leven en werk
Marspoortstraat 16
7201 JC Zutphen
telefoon: 0575 - 510 850
e-mail: info@itip.nl
KvK: 11 03 32 79
NL75 TRIO 0379 6845 27

Openingstijden
maandag - donderdag 09.00 - 16.00
vrijdag 09.00 - 13.00

Ontvang jaarlijks het gratis ITIP Magazine