Grietje Hoogendoorn-de Boer


Binnen het ITIP werk ik als begeleider bij de trajecten Zin in je werk (voorheen: Bezieling in je loopbaan) en verzorg ik individuele coachsessies.

Op mijn 21e leerde ik het ITIP kennen door deel te nemen aan blokken voor jongvolwassenen. Ik weet nog heel precies hoe die blokken me tot de essentie brachten. Ontdaan van allerlei mentaal gedoe werden patronen, vragen en antwoorden zo helder. Sindsdien is het ITIP een rode draad op mijn levens- en loopbaanpad. Ik volgde de Opleiding, de Energetische opleiding en nam deel aan diverse retraites.

Wat mij steeds weer wakker maakt en inspireert als begeleider is het werken met cruciale vragen. Vragen die gaan over de kern van ons leven en ons werkende bestaan. Omdat die vragen ruimte bieden voor wezenlijk onderzoek. Ik zie het als mijn werk(ing) om vanuit ontspanning, liefde en scherpte mede-onderzoeker te zijn.

Sinds 2015 werk ik als zelfstandig trainer en coach. Daarvoor heb ik bij diverse organisaties als trainer en opleidingsadviseur gewerkt. Ik woon samen met mijn man Frank en onze dochter Doortje (2018) in Voorschoten.

Het ITIP is aangesloten bij CRKBO, alle opleidingen zijn btw-vrij.

De opleidingen van het ITIP voldoen aan de eisen van het NRTO keurmerk.

ITIP is initiatiefnemer van bezinningstochten.nl

ITIP school voor leven en werk
Marspoortstraat 16
7201 JC Zutphen
telefoon: 0575 - 510 850
e-mail: info@itip.nl
KvK: 11 03 32 79
NL75 TRIO 0379 6845 27

Openingstijden
maandag - donderdag 09.00 - 16.00
vrijdag 09.00 - 13.00

Ontvang jaarlijks het gratis ITIP Magazine