Grietje Hoogendoorn-de Boer


Binnen het ITIP werk ik als begeleider in onze loopbaantrajecten, organisatiewerk en ben co-begeleider in de Opleiding. Ook verzorg ik individuele coachsessies.

Leven en werken vanuit wie je ten diepste bent. Dat vraagt inzicht, moed en aanwezigheid. Voor mij is dit de kern van mijn werk. Mensen in contact brengen met wie ze ten diepste zijn en wat ze ten diepste weten. Om vanuit daar keuzes te maken en het leven vorm te geven. Zodat volle potentie ingezet wordt, het leven helemaal geleefd en voldoening gevoeld wordt.

Voor mij begon de bovenstaande weg toen ik op mijn 21e  deelnam aan jongerenblokken bij het ITIP. Ik weet nog heel precies hoe die blokken me tot mijn kern brachten. Ik voelde de onvermijdelijkheid van die kern. Met vallen en opstaan ben ik vanaf toen steeds mijn eigen weg gegaan. Waarbij ik mezelf steeds weer toesta dat het een geheel eigen weg mag zijn.

Sinds 2015 werk ik als zelfstandig trainer en coach. Daarvoor heb ik bij diverse organisaties als trainer en opleidingsadviseur gewerkt.  Ik ben opgeleid als hulpverlener en opleidingskundige. Daarnaast deed ik bij het ITIP de Opleiding en de Energetische opleidingen.

Ik woon samen met mijn man Frank en onze dochter Doortje (2018) in Voorst.

Het ITIP is aangesloten bij CRKBO, alle opleidingen zijn btw-vrij.

De opleidingen van het ITIP voldoen aan de eisen van het NRTO keurmerk.

ITIP is initiatiefnemer van bezinningstochten.nl

ITIP school voor leven en werk
Marspoortstraat 16
7201 JC Zutphen
telefoon: 0575 - 510 850
e-mail: info@itip.nl
KvK: 11 03 32 79
NL75 TRIO 0379 6845 27

Openingstijden
maandag - donderdag 09.00 - 16.00
vrijdag 09.00 - 13.00

Ontvang jaarlijks het gratis ITIP Magazine