Grietje Hoogendoorn-de Boer


Sinds 2017 ben ik als begeleider en coach verbonden aan het ITIP. Je kunt mij tegenkomen in de driejarige Opleiding en werk ik vanuit het ITIP bij organisaties én verzorg ik vanuit mijn coachpraktijk individuele sessies.

Ik hou van de ontmoetingen die ik heb in mijn werk. Ik ben dol op het vrije werken met vraagstukken. Geen vaste methode maar contact en ontmoeting als beginpunt. En dan samen onderzoeken welke vragen en antwoorden er te vinden zijn. Voor mij zijn stilte en vertraging belangrijk daarbij. Ook heb ik een radicaal randje waarmee ik scherp kan kijken.

Ikzelf leerde het ITIP kennen toen ik op mijn 21e de jongerenblokken deed. Ik weet nog heel precies hoe die blokken me tot mijn kern brachten. Dingen die ik liever toedekte werden voelbaar. Dat vond ik een intense en wonderlijke ontdekking. Ineens werd me duidelijk dat mijn binnen- en buitenkant samen kunnen vallen. En dat wanneer dit gebeurt ik veel plezier en energie ervaar.

Ik ben opgeleid als hulpverlener en opleidingskundige. Daarnaast deed ik bij het ITIP de Opleiding en de Energetische opleidingen.

Ik woon samen met mijn man Frank en onze dochter Doortje (2018) in Voorst.

Het ITIP is aangesloten bij CRKBO, alle opleidingen zijn btw-vrij.

De opleidingen van het ITIP voldoen aan de eisen van het NRTO keurmerk.

ITIP is initiatiefnemer van bezinningstochten.nl

ITIP school voor leven en werk
Marspoortstraat 16
7201 JC Zutphen
telefoon: 0575 - 510 850
e-mail: info@itip.nl
KvK: 11 03 32 79
NL75 TRIO 0379 6845 27

Openingstijden
maandag - donderdag 09.00 - 16.00
vrijdag 09.00 - 13.00

Ontvang jaarlijks het gratis ITIP Magazine