Herma Meulenkamp


Als begeleider ben ik werkzaam in Duik in jezelf, de opleiding Instrument voor hulp en de 3-jarige Opleiding van het ITIP. Samen met Marthe van der Noordaa heb ik de leiding over deze opleiding, die mij nauw aan het hart ligt. Ook geef ik coaching aan mensen met persoonlijke vragen, levensvragen of mensen die problemen hebben met betrekking tot hun werk. Al 41 jaar begeleid ik mensen om zo vrij mogelijk hun weg in het leven te vinden. Vaak ben ik verwonderd door de kracht en de eigenheid die in ieder schuilt als het binnenste werkelijk naar buiten mag komen.

In 1994 kwam ik in contact met het ITIP, het voelde als thuiskomen. Diepe wensen kregen vorm, beperkte kennis maakte plaats voor openende wijsheid. Ieder mens heeft de mogelijkheid in zich om te zijn wie hij in wezen is. De momenten dat je deze kracht van volle aanwezigheid voelt zijn het meest indrukwekkend. Als je er van afwijkt is vervulling onmogelijk. Verlangen, vastlopen en crisis zijn een goed begin van onderzoek naar jezelf.

Opleidingen: Lerarenopleiding Toegepaste Psychologie, Opleider in Organisaties, ITIP Opleiding, Energetische Opleiding en de Dromenopleiding van Hans Korteweg.

Het ITIP is aangesloten bij CRKBO, alle opleidingen zijn btw-vrij.

De opleidingen van het ITIP voldoen aan de eisen van het NRTO keurmerk.

ITIP is initiatiefnemer van bezinningstochten.nl

ITIP school voor leven en werk
Marspoortstraat 16
7201 JC Zutphen
telefoon: 0575 - 510 850
e-mail: info@itip.nl
KvK: 11 03 32 79
NL75 TRIO 0379 6845 27

Openingstijden
maandag - donderdag 09.00 - 16.00
vrijdag 09.00 - 13.00

Ontvang jaarlijks het gratis ITIP Magazine