Isabelle Schneider


Als begeleider ben ik werkzaam in verschillende opleidingen van het ITIP, veelal in Instrument voor Hulp en in de Energetische Opleiding. Daarnaast heb ik de leiding over de Energetische Opleiding.
Ook geef ik lichaamsgerichte coaching vanuit mijn eigen praktijk aan mensen met persoonlijke vragen op het gebied van leven, gezondheid en werk, individueel en in groepen. Daarnaast ben ik medeoprichter en begeleider bij Better Be Me, zijn wie je bent, een initiatief voor jongeren.

In 2002 kwam ik op mijn 29e bij het ITIP terecht. Ik was toen werkzaam als fysiotherapeut in de revalidatie. De wijze van begeleiden raakte me diep en het voelde als thuiskomen. Geen dogma, geen vooropstaande methode, niet iets aangeleerd krijgen, maar in alle openheid levensvragen kunnen onderzoeken en daar eigen antwoorden op geven, is voor mij een groot goed.

De liefde en fascinatie voor het lichaam, de geest en de mens in al zijn facetten, is wat mij binnen mijn werk inspireert. Ik houd van mensen en hun fysieke uitdrukking. Voor mij is het een bron van informatie voor een innerlijke zoektocht. Het raakt me telkens weer om in verbinding te zijn met wat er is en hierin de mens achter de mens te zien, een volstrekt authentiek individu en volkomen vrij.

Ik ben getrouwd met Maurice Knegtel en we hebben twee zonen.

Opleidingen: Fysiotherapie, de ITIP Opleiding, de Energetische Opleiding, Bewegingen van de Ziel.

Het ITIP is aangesloten bij CRKBO, alle opleidingen zijn btw-vrij.

De opleidingen van het ITIP voldoen aan de eisen van het NRTO keurmerk.

ITIP is initiatiefnemer van bezinningstochten.nl

ITIP school voor leven en werk
Marspoortstraat 16
7201 JC Zutphen
telefoon: 0575 - 510 850
e-mail: info@itip.nl
KvK: 11 03 32 79
NL75 TRIO 0379 6845 27

Openingstijden
maandag - donderdag 09.00 - 16.00
vrijdag 09.00 - 13.00

Ontvang jaarlijks het gratis ITIP Magazine