Leontien Braakman


In 2001 leerde ik als deelnemer het ITIP kennen – en daarmee mijzelf. Iets waar ik nog steeds dankbaar voor ben. Zo’n 20 jaar begeleid ik kleine en grote mensen in mijn eigen praktijk, en sinds 2021 ben ik (co-)begeleider in de Opleiding en bij de intensives. Dit jaar ga ik als co-begeleider mee op bezinningstocht naar Marokko.

De aandachtige ontmoeting van mens tot mens en het werkelijke contact dat daarin kan ontstaan, hebben een soort magie in zich waar ik van houd. Ik ervaar het als een vonk, een aanraking van het diepste in onszelf, waardoor we daar weer mee in contact komen.

Ik help mensen dat diepe contact met zichzelf te ervaren, en van daaruit hun eigen antwoorden te vinden op wat ze op hun levenspad tegenkomen. Om met alles dat ze in zich hebben, hun eigen unieke weg te gaan. Ik ben nieuwsgierig, onderzoekend, geef ruimte en maak bedding voor dat wat er is.

Ik ben van huis uit levensmiddelentechnoloog en werkzaam geweest in de (internationale) industrie, maar maakte de switch naar mensenwerk tijdens de ITIP Opleiding, studeerde Integratieve kinder- en jeugdtherapie, Systemisch Werk en volgde het basis- en verdiepingsjaar van de ITIP Energetische Opleiding.

Ik ben getrouwd met Hans en heb een volwassen ‘halfdochter’, de dochter van Hans.

Het ITIP is aangesloten bij CRKBO, alle opleidingen zijn btw-vrij.

De opleidingen van het ITIP voldoen aan de eisen van het NRTO keurmerk.

ITIP is initiatiefnemer van bezinningstochten.nl

ITIP school voor leven en werk
Marspoortstraat 16
7201 JC Zutphen
telefoon: 0575 - 510 850
e-mail: info@itip.nl
KvK: 11 03 32 79
NL75 TRIO 0379 6845 27

Openingstijden
maandag - donderdag 09.00 - 16.00
vrijdag 09.00 - 13.00

Ontvang jaarlijks het gratis ITIP Magazine