Marcel Favier


Ik ben begeleider in de ITIP Opleiding. Vanuit ITIP Ontwikkeling en Advies werk ik als teambegeleider en coach in organisaties. Ik geef trainingen persoonlijk leiderschap en ik ben werkzaam op het gebied van conflictinterventie en cultuuronderzoek in organisaties. En eenmaal per jaar leid ik een bezinningstocht naar de Himalaya van Nepal.

Na mijn opleiding tot hydrologisch ingenieur in Wageningen heb ik gewerkt als beleidsadviseur bij de overheid en was ik ontwikkelingswerker in Afrika en Nepal. Sinds 2003 werk ik als zelfstandig trainer en heb ik een praktijk voor individuele coaching en loopbaanbegeleiding.

Ik ervaar het als inspirerend om samen met de ander op zoek te gaan naar eigen waarheid en bezieling. Op heldere en zachtmoedige wijze help ik mensen om hun verlangens en innerlijke kracht aan te boren en concreet in te zetten in hun leven en werk. Uit persoonlijke ervaringen met tegenslag weet ik dat zelfonderzoek, meditatie en bezinning in de natuur van de bergen, krachtige hulpmiddelen zijn om je weg terug te vinden naar helderheid en nieuw vertrouwen. Juist als je de stem van je hoofd kunt loslaten en durft te vertrouwen op wie je in essentie bent, ontstaan er nieuwe mogelijkheden in je bestaan.
Tijdens mijn organisatiewerk, vind ik het steeds weer fascinerend hoeveel verbinding en werkplezier er ontstaat in teams, als er echt vanuit menselijk contact en vertrouwen wordt samengewerkt. Daar ga ik voor.

Studies: Wageningen University, ITIP Opleiding, Energetische opleiding, Droomopleiding, Insights accreditaties.

Ik ben getrouwd met Joyce en samen hebben we twee kinderen, Tara (2000) en Jum (2003). Ik vind mijn inspiratie o.a. in de oude verhalen uit het Boeddhisme en Hindoeïsme, meditatie, wandelen en in mijn reizen naar Nepal.

Het ITIP is aangesloten bij CRKBO, alle opleidingen zijn btw-vrij.

De opleidingen van het ITIP voldoen aan de eisen van het NRTO keurmerk.

ITIP is initiatiefnemer van bezinningstochten.nl

ITIP school voor leven en werk
Marspoortstraat 16
7201 JC Zutphen
telefoon: 0575 - 510 850
e-mail: info@itip.nl
KvK: 11 03 32 79
NL75 TRIO 0379 6845 27

Openingstijden
maandag - donderdag 09.00 - 16.00
vrijdag 09.00 - 13.00

Ontvang jaarlijks het gratis ITIP Magazine